Ella de la Puterea dragostei, în doliu! Mesajul cutremurător publicat la miezul nopții: „Zbor lin”

Ella de la Puterea Dragostei a anunțat că unchiul ei a murit, la aproape două săptămâni după ce aflase că avea coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Pe pagina ei de Instagram, Ella de la Puterea Dragostei a împărtășit cu fanii vestea că unchiul ei a încetat din viață.

„Zbor lin, unchiule! Odihnește-te în pace! Vei rămâne în inimile noastre”, a scris Ella pe pagina ei.

„Hei, dragii mei, mai este valabil pentru cei care vor să doneze sânge pentru unchiul meu, nu el este cel care a murit, este un al unchi! :( Dumnezeu să vă răsplătească! Multumesc pentru toate mesajele de încurajare”, a scris Ella de la Puterea Dragostei într-un mesaj ulterior, ca o lămurire pentru fanii ei.

fara descriere

Unchiul Ellei de la Puterea Dragostei, diagnosticat cu coronavirus în urmă cu aproape două săptămâni

Ella a povestit în urmă cu aproape două săptămâni, la Puterea Dragostei, că unchiul ei se afla în stare gravă după ce fusese infectat cu coronavirus.

„Tocmai am aflat că unchiul meu e intubat, are coronavirus. Toți copiii sunt plecați peste hotare, tatăl meu a intrat în contact cu el pentru că i-a luat temperatura. Mi-e frică, tatăl meu are diabet. Unchiul meu n-avea nimic, iar în două zile a intrat în comă. Are până în 70 de ani...Mă sună toate verișoarele...Noi nu conștientizăm cât de gravă e situația. Mă gândesc câți oameni sunt la fel acasă. Ne pierdem părinții, doctorii..ne pierdem”, a povestiit Ella, cu lacrimi în ochi. 

Citeste si: Bataie la Puterea Dragostei! Toți băieții au sărit pe Cătălin: „Acum nu mai ești tare în gură?”

Citeste si: Fostul iubit al Andreei Mantea i-a compus o poezie lui „Spartacus Idolu fetelor” după ce l-a văzut cu ochii umflați de la bătaia încasată de la polițiști!

Citeste si: Sergio și Roxana de la Puterea dragostei, relații intime?! Ar avea filmări și cu ea

„Mi-e frică pentru părinții mei. Tata și mama au avut contact direct, fără mască. Nu m-au ascultat. Am o stare de nervi...Am încercat din doi medici, măcar unul să-mi răspundă. A sunat ieri tatăl meu la salvare și nu a vrut să vină. A insistat, unchiul meu delira și abia atunci au venit”, a mărturisit bruneta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate