Ella de la Puterea dragostei, în lacrimi! Ce se întâmplă în aceste momente cu mama ei oarbă! ”E grav și nu știu ce să fac, este unica persoană pe care o am pe lume”

Ella de la Puterea dragostei este îndurerată, pentru că mama ei nu se simte bine în aceste momente

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Ella de la Puterea dragostei are o poveste de viață impresionantă, plină de tristețe în special, întrucât, mama frumoasei concurente este oarbă, tatăl său... un tip dur, iar ea a plecat de acasă la 16 ani!

”Mama mea a rămas oarbă de la 14 ani din cauza unui abces făcut la o măsea care avea să ajungă la creier. S-a intervenit chirurgical atunci la nivel cerebral, i s-au făcut nu mai puțin de patru operații pe creier, dar, din nefericire, fără rezultat! Trei dintre intervenți au fost OK, dar medicii au considerat că mai este necesară încă una, fiindcă mai existau urme de infecție în zona capului. Aceasta avea să fie însă un eșec, întrucât la operație, i-au fost atinși nervii optici și atunci mama și-a pierdut definitiv vederea”, a vorbit Ella de la Puterea dragostei despre femeia, care, la vârstă 56 de ani, nu și-a văzut niciodată fiica, și, în ciuda tratamentelor făcute.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Imagini noi cu Bianca Comanici in timp ce face videochat

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei. Fotografia care i-a emoționat pe fani: ”Să îți fie copilul sănătos!”

Citeste si: Bianca Comănici, prima reacție după ce filmele pentru adulți au fost văzute de toată lumea: „Două lucruri...”

Ella de la Puterea dragostei! ”Mama mă iubește cel mai tare pe lumea asta și mi-aș da și viața pentru ea”

Ella de la Puterea dragostei a plâns când a vorbit prima dată despre mama ei, anul trecut, la WOWbiz.ro, și s-a arătat impresionată de gesturile femeii. ”Niciodată nu am arătat în fața ei că plâng, că mă doare...Îmi amintesc că mergeam undeva și mama mă pipăia, să vadă cu ce m-am îmbrăcat, cum îmi stătea fusta, cum îmi stătea bluză, sau să vadă cum sunt, dacă sunt bine, fiindcă, atunci când eram mică, tata mă mai lovea. Eu o lăsam să termine și apoi mă duceam în cameră și plângeam, să nu simtă ea. Mama mă iubește cel mai tare pe lumea asta și mi-aș da și viața pentru ea”, a spus cu ochii în lacrimi Ella, care avea să mai puncteze și faptul că povestea sa de viață este una mai complicată. Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei”, victima răzbunării perfecte! Filmulețele cu ea, ”dedicație” de la Larisa și Adrian, rivalii din emisiune!

Ella de la Puterea dragostei este în lacrimi! ”Nu aș accepta vreodată să o pierd” 

Ella de la Puterea dragostei este în lacrimi și acum când dezvăluie ce o macină în legătură cu mama ei, mai ales că, în aceste momente, femeia are grave probleme de sănătate serioase. De altfel, în gala de duminică, bruneta avea să fie extrem de afectată și a plâns întruna pentru că a primit vești proaste de acasă. ” E grav și nu știu ce să fac, mama este unica persoană pe care o am pe lume din punct de vedere emoțional și de suflet și nu știu cum să o ajut, îi este rău, nu aș accepta vreodată să o pierd. Sunt disperată, vreau să mă duc să mă ocup de ea”, a spus concurenta.

Galerie foto 
Citește și:

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Kanal D, lider de piata, in Prime Time, cu emisiunea “Roata Norocului”

Nicos de la Puterea dragostei a pus ochii pe o altă fată din casă! Gestul care l-a dat de gol: „Regino!”

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

Opiniile unor celebrități despre vânătoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies