Ella de la Puterea dragostei l-a provocat pe Bogdan Mocanu: I-a arătat bikinii!

Un episod mai vechi dintre Ella și Bogdan Mocanu a fost readus în discuție la Puterea dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

O ceartă între Andreea Pirui și Ella de la puterea Dragostei a deschis un subiect mai vechi, legat de Bogdan Mocanu și de Culiță Sterp.

Ella de la Puterea dragostei a luat foc atunci când Andreea Pirui a dat de înțeles că s-a dat la Bogdan Mocanu. Concurenta de la Puterea dragostei făcea referire la un episod mai vechi, atunci când la începutul sezonul 2 Puterea Dragostei, Ella ar fi avut discuții cu Bogdan Mocanu din camera ei de hotel. În timpul unei astfel de discuții, ce a avut loc prin intermediul camerei video, Ella l-ar fi provocat pe Bogdan Mocanu, arătându-i acestuia chiloții.

Citeste si: Declarație șoc a lui Livian despre Ella de la Puterea dragostei! ”Dacă vrei să fii cu mine, trebuie să te accepte veverița”

fara descriere

Ella a negat tot timpul acest lucru, iar Andreea Pirui a precizat că știe asta chiar de la Bogdan Mocanu. Ei bine, pentru a lămuri totul, Ella i-a dat mesaj lui Bogdan Mocanu, care i-a trimis la rândul lui un mesaj audio, explicând respectiva scenă. ”Aveai un tricou sau un prosop pe tine, și la un moment dat, te-ai aplecat și ți s-au văzut bikinii. Ți-am atras eu atenția și ți-am spus să ai grijă cum te apleci”, a spus Bogdan Mocanu despre respectivul episod.

Citeste si: Andra Volos, prinsă în fapt. L-a atins pe Bogdan Mocanu în zona intimă. Momentul a fost surprins de camere

fara descriere

Ella de la Puterea Dragostei i-a dat mesaj lui Culiță Sterp

Însă Andreea Pirui nu s-a oprit aici. A continuat atacul la Ella, povestind o altă fază din aceeași perioadă, cea în care personajul principal de data aceasta este Culiță Sterp. O poveste veche, care părea închisă pentru toți. Numai că Ella a luat din nou telefonul și i-a trimis mesaje lui Culiță, care așa cum a făcut și în urmă cu câteva luni, a infirmat că s-ar fi întâmplat ceva între el și bruneta de la Puterea dragostei. (Vezi de unde au plecat zvonurile despre Ella si Culiță Sterp)

fara descriere

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, dată de gol! Cu cine l-a înșelat pe Jador, dezvăluiri uluitoare: „Ai fost folosită”

”Tu ești o fată singură, eu sunt singur. Se poate interpreta oricum: dacă eu vin să te iau în brațe, zice lumea că te-am pupat pe gură și ți-am pus mâna pe fund. Nu trebuie să explici ceva nimănui. Nu am avut nimic amândoi. Dar, așa e lumea. Tu trebuie să nu pui la suflet asta”, a afirmat Culiță Sterp.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate