Ella de la Puterea dragostei, prima reacție după ce l-a căutat pe Iancu Sterp: „Eu am respect față de...”

Ella de la Puterea dragostei a fost acuzată de Andreea Pirui că d-abia aștepta despărțirea lui Iancu Sterp de Denisa.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Ella, prima reacție după ce l-a căutat pe Iancu Sterp dupa despartire


In articol:

Ella, prima reacție după ce l-a căutat pe Iancu Sterp după despartire. Acuzații grave aduse la adresa Ellei de la Puterea dragostei. Bruneta a părăsit emisiunea după ce Andreea Pirui și Marius au făcut mai multe declarații care au deranjat-o. Ella le-a transmis să nu o mai includă în subiectele lor.

„Acum în spate, (n.r. - Ella ) vorbea cu Iancu la telefon! Abia aștepta să se certe cu Denisa. Abia aștepta să să se certe, să vorbească cu el! Bravo!”, a declarat Andreea Pirui, imediat după ce Ella a părăsit emisiunea.

Citeste si: Puterea dragostei 6 iulie. Scandal între Ligi și Bianca! Au apărut dovezi compromițătoare cu blondina

Citeste si: Puterea Dragostei 5 iulie. Ella părăsește Gala în lacrimi: „Auzi, tu, pocăito...”

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Bianca și Ella de la Puterea dragostei se tem de Ramona: „Are în spate interlopi”

Ella de la Puterea dragostei, prima reacție după ce l-a căutat pe Iancu Sterp după despartire : „Eu am respect față de...”

După ce a părăsit emisiunea, Ramona s-a dus după Ella pentru a o convinge să se întoarcă. Cele două prietene au continuat să vorbească despre acest subiect care a afectat-o vizibil pe brunetă. După ce Andreea Pirui și Marius au deschis subiectul despre Jador, Iancu Sterp și toți băieții cu care aceasta s-a jucat în emisiune, Ella speră ca cei doi

Ella, prima reacție după ce l-a căutat pe Iancu Sterp dupa despartire

Ella: S-a terminat subiectul cu mine? Numai de mine vorbesc. De ce caută Andreea Pirui și Marius subiecte cu mine? Știu că le dau replică mereu, cu ce mă ai tu la mână sau cu ce te am eu la mână. Că mi-e frică de tine? Dacă mă văd nervoasă și tac asta înseamnă că eu am respect față de tine. Nu știu ce se vrea aici

Ramona: Părerea mea e să intri înapoi în emisiune. S-a terminat subiectul cu tine

Ella: Dacă iar începe, eu plec iar! (Citeste si: Marius a aruncat BOMBA la Puterea dragostei! Ce a făcut Ella cu Iancu și Jador în baia băieților? „Vrei să spun de câte ori...”)

Ce a spus Livian despre Ella de la Puterea dragostei și relația ei cu Nelson Mondialu! ”Dacă tata te place, te iau de tot acasă”! 

Livian, declarație șoc despre relația dintre Ella și Nelson Mondialul! Incredibil ce se întâmplă la Puterea dragostei. În urmă cu puțin timp, Nelson Mondialu a a aruncat o nouă bombă cu privire la fiul său Livian. Tatăl concurentului i-a trasmis acestuia să o întrebe pe Ella care este mâncarea ei preferată, să știe cu ce să o aștepte când o va aduce fiul lui acasă. 

Citește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate