Ella de la Puterea Dragostei, reacție vehementă: „Deja lucrurile au mers prea departe...”

Ella de la Puterea Dragostei a avut o reacție vehementă pe Facebook. Ce a scris frumoasa brunetă despre cei care răspândesc zvonuri despre ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ella de la Puterea Dragostei a anunțat că va acționa în instanță dacă vor mai fi răspândire informații neadevăraet despre ea. Sătulă să fie denigrată de persoane care nu știu adevărul despre viața ei și vor doar să îi strice imaginea, frumoasa brunetă e pregătită să lupte cu gurile rele.

„Deja lucrurile au mers prea departe...
Doar minciuni și lucruri grave la adresa mea . Nu mai doresc sa mai vad postări fără aprobarea mea și cuvinte jignitoare la adresa mea , daca se va mai întâmpla , mă simt nevoita sa acționez conform art. 72 și 73 din Codul civil și art. 507 si 508 Codul penal . Am rugămintea ca atunci când doriți să postati ceva sau primiți lucruri despre mine, să mă contactați și să cereți aprobarea mea! Chiar dacă se vor face conturi false și după vor fi închise , o sa se afle ip-ul și tot se afla! Mulțumesc ! Vreau dacă va rog din suflet să dați Distribuiri in toate grupurile emisiunii! Vă mulțumesc din inimă!”, a scris Ella pe pagina ei de Facebook.

Citeste si: Bogdan Mocanu s-a întâlnit cu Roxana de la Puterea Dragostei, când a fost în România! A recunoscut tot ce s-a întâmplat între ei: „Am ajuns la mine și ea...”

fara descriere

Jador, ultimul mesaj pentru Ella! 

"Ştiu că tot ce s-a întâmplat în gala de sâmbătă, de la Puterea Dragostei, a uimit publicul. Unii sunt acum de partea Ellei, alţii mă susţin pe mine.
Vreau, însă, ca toată lumea să ştie un lucru: Ella este o fată deosebită. O respect şi mi-a plăcut de cum am vazut-o. Am încercat să o cunosc, am încercat să mă apropii de ea. Doar că, vedeţi voi, nu doar fizicul contează într-o relaţie. Pentru că atunci când trec anii, sufletele şi caracterele sunt cele care rămân şi care contează într-o relaţie de durată, aşa cum visez eu să am. Eu nu spun că ea nu are un caracter frumos, doar că nu este compatibil cu al meu”, a declarat Jador după gală. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate