Ella de la Puterea dragostei trece prin momente cumplite! Bruneta a izbucnit în lacrimi: „Mamei mele i-a recidivat boala...”

Ella de la Puterea dragostei a primit o veste tristă din partea medicilor! Boala mamei sale a recidivat.

puterea dragostei
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Ella de la Puterea dragostei este una dintre cele mai cunoscute și iubite concurente ale emisiunii. Chiar dacă nu și-a găsit jumătatea în cadrul competiției, ea a început să formeze un cuplu cu un bărbat misterios imediat după ce s-a încheiat emisiunea. Lucrurile păreau să meargă foarte bine în viața Ellei, în plan personal, cât și profesional.

Ultima lună a pus-o pe brunetă la încercare în adevăratul sens al cuvântului. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a povestit la secțiunea de stories de pe Instagram că mama ei are porbleme grave de sănătate, după ce boala i-a recidivat, deși a fost operată în urmă cu 20 de ani.

„Pentru că nu pot vorbi pe story am decis să scriu... Aseară am primit un telefon neașteptat în legătură cu mama mea... Din păcate, mamei mele i-a recidivat boala de care a fost deja operată acum 20 de ani...”, le-a transmis Ella urmăritorilor săi.

puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei a izbucnit în lacrimi [Sursa foto: Instagram]

Ella de la Puterea dragostei și iubitul ei s-au despărțit

Bruneta le-a mărturisit fanilor săi că tot în această perioadă a trecut printr-o despărțire dureroasă de iubitul ei, la care a ținut foarte mult. Vestea că boala mamei sale a recidivat a venit ca un șoc pentru Ella de la Puterea dragostei.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

„După ce m-am despărțit de iubitul meu e care l-am iubit enorm, am mai primit o palmă extrem de dureroasă după faza cu tatăl meu, am avut o lună inexplicabil de grea în care simt că mi-am pierdut cumpătul...”, a declarat Ella.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei s-a logodit! Anunțul a fost făcut chiar de ea: ”Să ne fie într-un ceas bun”

Ella de la Puterea dragostei a făcut un apel la urmăritorii săi, pe care i-a rugat să se roage pentru sănătatea mamei sale: „Nu vreau decât să vă rog să o amintiți în rugăciuni pe mama mea. Eu nu mai am putere nici să mă rog...! Vă mulțumesc”.

puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei a aflat că boala mamei sale a recidivat [Sursa foto: Instagram]

În încheiere, ea a transmis tuturor celor care o urmăresc să aibă grijă de sănătatea lor, mai presus decât orice.

„Asta am simțit, să vorbesc cu voi... cu riscul că voi fi criticată, dar nu îmi pasă atât timp cât rugăciunile voastre ajung unde trebuie! P.S. Mergeți la control la timp, din dragoste pentru cei dragi! Nu mai fiți egoiști... banii se face și se pierd, dar sănătate cu greu... Investiți”, a adăugat Ella de la Puterea dragostei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

VIDEO incredibil! Ella, primele imagini cu noul iubit! Filmați în timp ce tânărul o sărută pătimaș

Ella de la Puterea Dragostei a recunoscut! Pe cine susține fosta iubită a lui Jador, la Survivor: ”A fost alături de mine”

Manuela de la ”Puterea Dragostei” intervine în scandalul momentului! ”Și Ella și Bianca Comănici sunt...”

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Se schimbă harta Europei?! Ţara care va fi lovită crunt. Va ieşi mare scandal

Alimentul care stimulează cel mai mult hormonii sexuali și crește potența. Nu este vinul! Mihaela Bilic a explicat care este secretul

Omul care a înfruntat Iadul: Viața după moarte există

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies