Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu! Ce a spus finalista emisiunii după ce lumea a acuzat-o că ar avea o relație cu el în ultima perioadă! ”Este adevărat că am vorbit mai mult în ultima vreme, dar nu așa cum se exagerează”

Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu! Finalista sezonului 2 a decis să vorbească deschis ce se discută în privința ei și a războinicului, mai ales în ultimele zile

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu
Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu


In articol:

Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu! În ultima vreme, tot mai multe voci au spus că între Ella și Iancu Sterp ar fi mai mult decât niște mesaje nevinovate. Ca tacâmul săț fie complet, atunci când frumoasă femeie a recunoscut că războinicul de la Survivor România o caută de două săptămâni, situația a devenit de-a dreptul incendiară, iar speculații s-au făcut în abudență.

Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu
Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu

Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu! ”Dacă făceam pașii spre el, eu nu mai sufeream” 

Totul a pornit de la o discuție între fete în casa Puterea dragostei. Ella a vorbit în cadrul emisiunii despre despărțirea lui Iancu Sterp de frumoasa Denisa, apoi împreună cu Bianca, au discutat despre experiențele brunetei din trecut cu Iancu și Jador. În mod surprinzător pentru mulți, bruneta avea să spună atunci că are anumite regrete în ceea ce-l privește pe fostul finalist de la Survivor România. De ce îmi pare rău pentru Iancu? Dacă făceam pașii spre el, eu nu mai sufeream atât de mult după băiatul ăsta (n.r Jador). Nu făceam atât de multe greșeli, să am ce regreta. Principalul motiv ăsta a fost. Îmi pare rău...Iancu este un băiat respectuos, nu l-am văzut să înjure sau să se comporte urât vreodată”, a spus Ella și de aici...s-a iscat nebunia!

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Incredibil! Ce a făcut Ella de la Puterea dragostei când a auzit melodia lui Jador. Concurenții au rămas șocați

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, în brațele unui „bărbat” cunoscut, după ce și-a făcut o nouă operație estetică

Citeste si: Ella și Livian de la „Puterea Dragostei” o nouă idilă?! Concurenții dau cărțile pe față

Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu
Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu

Andreea Pirui a acuzat-o pe Ella de la Puterea dragostei că abia aștepta ca Iancu să se certe cu Denisa

Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu! Multi dintre concurenți au început să facă speculații pe marginea unei legături între Ella și iancu, iar Andreea Pirui a fost chiar virulentă. ”Acum în spate, (n.r. - Ella ) vorbea cu Iancu la telefon! Abia aștepta să se certe cu Denisa. Abia aștepta să să se certe, să vorbească cu el! Bravo!”, a spus blonda imediat după ce bruneta a părăsit emisiunea. În plus, de la întoarcerea în țară, nimeni nu a mai închis gura lumii și bruneta este deja cuplată cu războinicul de la Survivor, ba există și voci care spun că după show, se va duce direct la Hațeg.

Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu
Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu

Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu! ”Nu vreau să mă implic în nicio relație în acest moment”

Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu! Nimic nu pare însă a fi adevărat din toate aceste speculații, mai ales dacă ținem cont de ce declară Ella despre ultimele zile petrecute în țară, înainte de marea finală. ”Nu vreau să mă implic în nicio relație în acest moment, vreau să fiu relaxată, departe de scandaluri, nu mai îmi doresc să fiu protagonista unor materiale fără sens. Este adevărat că am vorbit mai mult cu Iancu în ultima vreme, dar nu așa cum se exagerează, suntem prieteni și nu există altceva mai mult deocamdată", a spus finalista de la Puterea dragostei pentru WOWbiz.ro, confirmând ce a declarat și în Turcia referitor la faptul că ea și Iancu Sterp sunt doar amici.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate