Ella îi dă o nouă lovitura de gratie lui Jador. Bruneta s-a intalnit cu Phillip si dincolo de casa Puterea dragostei. Avem toate detaliile. ”Par compatibili,se potrivesc”

Ella pare să îl fi uitat pe Jador, drept dovadă, s-a întâlnit cu Phillip și dincolo de casa Puterea dragostei

Autor: Lia Popescu

In articol:

Ella a făcut pace în acest moment cu Jador în casa Puterea dragostei, dar nu s-a întors la el, așa cum credea toată lumea.

Din contră, în ciuda tuturor declarațiilor optimiste făcute de apropiații celor doi, în care se afirma clar că între ei există mai multă iubire decât ură, situația pare tulbure în aceste zile.

Ce a spus Jador despre Ella de la Puterea dragostei!  ”Atunci când trec anii, sufletele şi caracterele sunt cele care rămân”  

  ”Se potrivesc perfect! Ella este femeia ideală pentru Jador! Nu există altă persoană care să îi fi atras atenția bărbatului în casă. Este clar că la mijloc sunt sentimente și până la urmă, ambii vor ajunge la concluzia că dragostea primează și nicidecum orgoliul fără sens, dus la extreme”,  au dezvăluit prietenii celor doi.

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Din păcate, în emisiune, cei doi nu au ajuns la un consens niciodată, dimpotrivă, manelistul, după ce a spus despre Ella că o place mult pentru că este ” deosebită, foarte frumoasă, sensibilă și decentă”, a bătut, imediat, în retragere, susținând că nu vrea să aibă nimic cu bruneta, fiindcă, din punctul lui de vedere, bruneta este genul de femeie care trădează,

iar el mizează doar pe adevăr și integritate.  ”Atunci când trec anii, sufletele şi caracterele sunt cele care rămân şi care contează într-o relaţie de durată, aşa cum visez eu să am. Nu spun că ea nu are un caracter frumos, doar că nu este compatibil cu al meu”, a mărturisit concurentul de la Puterea dragostei, semn că problemele există între ei și nu pot fi rezolvate, chiar dacă Jador și Ella s-au împăcat, dar s-au mai și certat de nenumărate ori.

Citeste si: Imagini de senzație cu metrosexualul Jador! Cum s-a pregătit pentru reintrarea în casa ”Puterea Dragostei”

Citeste si: Puterea dragostei 29 ianuarie. Jador și Ella s-au împăcat: "Tu nu ești așa. Eu am exagerat"

Citeste si: Emoționant! Imaginile pe care nimeni nu le-a văzut cu Andreea Pirui și Marius la scurt timp de la eliminarea bărbatului de la Puterea dragostei!

Ella de la Puterea dragostei i-a dat o nouă lovitură dură lui Jador! ” Cu siguranță, femeia îl va uita pe manelist”

Mai mult decât atât, de câteva zile, Ella de la Puterea dragostei i-a dat o nouă lovitură dură lui Jador! Surse din apropierea brunetei susțin că între ea și Phillip, un alt concurent din casă s-a dezvoltat mai mult decât o prietenie, se vorbește chiar de sentimente adevărate. O dovadă în acest sens este și faptul că Ella s-a întâlnit cu bărbatul dincolo de camerele de luat de vederi, una dintre ieșiri fiind, recent, la Aqvarium, în Istanbul, loc în care cei doi au fost văzuți în ipostaze apropiate. ”Sigur între ei se înfiripă ceva. Cu siguranță, femeia îl va uita pe manelist și se va concentra pe Phillip, cu care pare a fi compatibilă”, au povestit persoane de la fața locului.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

De nerecunoscut! Turcu de la ”Puterea dragostei” a trecut printr-o schimbare de look radicală. Cum arăta în urmă cu câțiva ani

Imagini emoționante cu Simina și Alex Zănoagă la cununia civilă! Ce gesturi impresionante a făcut fostul concurent de la Puterea dragostei chiar pe ringul de dans! EXCLUSIV

Jador de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Simina? „Inconștiento, ai fost mireasă, dar tu, de fapt...”

8 zodii trebuie să profite de luna Octombrie. Horoscopul lunii Octombrie le aduce doar vești bune

CUTREMUR VALUTAR în toată lumea! Acum s-a anunțat ce se va întâmpla, de fapt

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Veste esențială pentru toate femeile din Rusia. Vladimir Putin a decis

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies