Ella Marculescu isi face sotul praf, fara pic de mila: "L-am cerut in casatorie ca sa nu se sinucida. Nu m-a atras niciodata, din mila am acceptat. Nici dragoste nu am facut, doar ne-am sarutat"

Actuala sotie a lui Marculescu a rupt tacerea si a marturisit ca s-a maritat cu Costin pentru ca cineva a rugat-o. Actorul ameninta ca se sinucide si Ella a acceptat sa ii fie sotie desi nu il iubeste.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Jignirile si cuvintele usturatoare au continuat sa apara. Bruneta a mai spus ca nu au facut niciodata dragoste, ca Marculesc este alcoolic si nu are nicio sursa de venit, ea saturandu-se sa il intretina.

fara descriere"Domnul Costin, Costina pot sa ii zic, e o rusine ca spune ca a fost batut de sotia lui. Nu l-am batut, eu m-am aparat ca a ridicat mana la mine. M-a impins si am cazut pe spate, m-am lovit la operatie si am tipat dupa ajutor. Nu a avut cine sa vina, noroc cu propietarul ca m-a ajutat. De ce a fugit?

El si acum cred ca este sub influenta bauturilor alcoolice. La noi in frigider sunt numai bauturi. Vom face test la poligraf. Costin are probleme psihice, daca stiam ca sufera, nu il luam. Sa demonstreze ca am vorbit eu cu alti barbati. El a facut planuri pentru Miami fara ca eu sa stiu, cu cine a vrut sa mearga? Nu stiam nimic.

fara descriereCostin trebuie sa mearga la munca sa faca un ban, nu lucreaza. Merge numai in cafenele si bea bere la 1 litru, d-aia de 3 lei. E un ratat! Pe 30 octombrie am depus actele de divort. Este alcoolist. Fratele meu i-a trimis 10 sticle de whiskey, are probleme grave cu alcoolul. Mi-e mila de el, l-as ajuta daca pot. Am vrut sa il trimit la mama sa stea acolo o perioada, sa nu il dau afara din casa. Nu a vrut sa stea la tara ca se face de ras.

fara descriereL-am cerut in casatorie pentru ca a insistat cineva ca daca nu, se va sinucide. Abereaza total, are ceva la bibilica. Ce a investit el? Nu are niciun ban. M-am operat la Marek Valcu si eu voi plati datoria, nu Costin. El nu e in stare sa munceasca, nu vrea, nu il pot intretine. Eu nu m-am insurat, m-am maritat. Nu pot sa il tin. Nu l-am iubit niciodata. Mi-a fost mila de el, de aia l-am luat. Nu m-a atras niciodata, din mila am acceptat. Nici dragoste nu am facut, doar ne-am sarutat"
, a spus Ella pentru Pro Tv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate