Ellie White a nascut un baietel perfect sanatos! Artista a apelat la cezariana

Ellie White este fericita mamica a unui baietel perfect sanatos. Artista a fost aseara supusa unei operatii de cazariana la o clinica particulara din Bucuresti, in urma careia a adus pe lume un baietel cu greutatea de 3,760 kg si lungimea de 50 de cm.

Distribuie pe:

fara descriereDoru Tinca, logodnicul si managerul artistei, i-a fost alaturi si a asistat la nastere in sala de operatie.

“Termenul initial al nasterii era undeva intre 5 si 9 decembrie. In ultimele zile, Ellie s-a simtit relativ bine, asa ca  nu anticipam ce avea sa se intample. Ieri am fost la controlul saptamanal, iar doamna doctor Roxana Bohaltea ne-a spus ca micutul nu mai are rabdare si ca este timpul sa vina pe lume. In doar o ora, Ellie avea sa fie in sala de operatie. Totul s-a petrecut ametitor de repede! Am fost uimit de profesionalismul cadrelor medicale!”
, declara Doru Tinca.

Ellie White a fost supusa unei operatii de cezariana si a adus pe lume, in jurul orelor 18.20, un baietel perfect sanatos, pe care il va boteza Mihai. Micutul s-a dovedit a fi foarte galagios, fapt pentru care artista a si glumit atunci cand l-a tinut pentru prima data in brate: “Cred ca va ajunge tenor cand va fi mare!”, a spus ea cu lacrimi de bucurie in ochi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate