Ellie White, cel mai inedite accesoriu: poartă la gât suzeta baietelului ei

Ellie White şi-a făcut ieri apariţia în public purtând la gât un accesoriu pe cât de ciudat, pe atât de special pentru ea.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereArtista şi-a surprins prietenii afişându-şi, agăţată de lănţişorul de la gât, o suzetă. Şi nu una oricare, ci aceea folosită de băieţelul ei, Mihai, în primele luni de viaţă. Ellie a păstrat-o, fiind un obiect cu o însemnătate aparte, şi acum o poartă ocazional ca accesoriu.

fara descriere"Mi se pare foarte cool. Plus că pentru mine are o însemnătate aparte, fiind obiectul de care băiatul meu nu s-a despărţit în primele luni", declară artista.

Mai mult, se pare că solista a devenit pasionată de astfel de accesorii pentru copii mici, întrucât la matinalul Antena 1, unde a prezentat în premieră clipul Zi Ceva, a purtat la gât o altă suzetă, de această dată însă din cristal Swarovski.

fara descriereEllie White a lansat recent videoclipul piesei Zi Ceva, pe care l-a filmat, în mod excepţional, în Londra. Ellie White a debutat ca artist solo în 2010, după opt ani ca solistă Dj Project, iar în ultimii patru ani a lansat hituri precum “Nu te mai caut”, „Power of Love”, „Sete de noi”, „Ziua mea”, „Feel” (feat. DJ Kourosh Tazmini) sau „Vânzător de lumină” (feat. Vicky Red). Piesele au figurat în clasamente atât în ţară, cât şi peste hotare, din Franţa până în Dubai. De-a lungul carierei sale solo, Ellie White a primit o serie de premii pentru activitatea sa muzicală, în cadrul unor evenimente precum Media Music Awards, Romanian Music Awards, Celebrity Awards, Romanian Top Hits.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate