Ellie White și alte vedete l-au încercat - Divina by Masatto

Este impunător prin însăși prezența sa, este puternic, lucrează cu multă vigoare și mai ales este disponibil oricând.

Vorbim despre starul din colecția Masatto și anume Divina. Un astfel de fotoliu de masaj a stârnit multă curiozitate și admirație în egală măsură. Este motivul pentru care cei de la Masatto au lansat o gamă exclusivistă, o linie premium de fotolii de masaj. Colecția, numită Relaxury, prin însuși numele său original își propune să fie wow.

Divina este pe buzele tuturor. Ellie White este unul din ambasadorii acestui brand și a testat fotoliul, ba chiar mai mult decât atât, deține unul în propria sa vilă.

Alături de frumoasa cântăreață, mamă și soție, femeie împlinită, mai sunt și alte vedete care au încercat fotoliul cu pricina. Are acel ceva special de atrage ca un magnet pe cei interesați să își achiziționeze un fotoliu de masaj.

Despre Divina, în detalii

Masatto a apărut pe piața din România în 2013 și venea cu un concept îndrăzneț și modern, cel al terapiilor prin masaj, disponibile la domiciliu. De atunci a tot ținut pasul cu tehnologia modernă și și-a îmbunătățit produsele într-atât încât să vorbim de unele dintre cele mai complexe fotolii de masaj. Și atunci ca și acum există un interes comun al utilizatorilor și anume timpul, ce nu permite să ne ocupăm, culmea, de noi înșine. Task-uri diverse, ritmul cotidian, traficul și multe alte motive ne îngreunează serios de mult planul de a ne petrece timp de calitate la spa sau la sesiuni de masaj.

Așa a apărut și nevoia ca aceste servicii să fie disponibile în funcție de noi, de programul nostru și, în mod ideal, în intimitatea casei noastre.

Tineri sau mai în vârstă, cu toții apreciem masajele. Iar aceste terapii prin masare s-au dovedit deja de generații și secole ca fiind unele eficiente. Bazându-se pe recomandarea la nivel extins a masajelor, practic sunt bune pentru toată lumea. Cei de la Masatto au revoluționat accesul publicului la astfel de terapii- prin fotolii de masaj ce pot fi disponibile acasă, setate rapid și ușor.

Până la urmă acasă este și locul de regăsire, de tihnă, unde ne place să ne reconectăm cu cei dragi în sânul familiei. Acasă este locul perfect când avem la îndemână și un terapeut personal, în prezența unui fotoliu de masaj complex dotat.

Full body masaj la o simplă apăsare de buton

Poate sună ireal, dar este chiar ceea ce Divina și aproape oricare alt fotoliu de masaj by Masatto poate oferi.

În mod special Divina este fotoliu de top din colecțiile acestui brand și cel care aduce o notă de rafinament în plus față de alte modele de fotolii. Spre exemplu, controlul funcțiilor poate fi efectuat din panoul cu care vine însoțit, dar și prin simpla apăsare și rotire a unui buton aflat pe brațul fotoliului.

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

Divina este unic prin design și fiecare detaliu, un mix armonios între tehnologie de înaltă clasă și lux. Este singurul fotoliu ce dispune nu doar de un mecanism de masare, ci de două, suprapuse, care masează spatele și prelungește minutele de plăcere și relaxare. Masajul 4D, cu 12 programe automate, 6 tehnici de masaj, cu încălzire la spate și la picioare și nelipsitul sistem sonor integrat și funcția zero gravity sunt un complex de funcții și factori ce vor contribui negreșit la starea de relaxare pentru ocupant. Este mai mult decât am putea crede că ne oferă un fotoliu de masaj, este starea supremă de eliberare de tensiuni și stres.

Practic când programul este gata- și corpul revine la poziția inițială, căci este scanat și aliniat până ajunge în punctul de imponderabilitate și abia apoi începe și masajul propriu-zis- ocupantul se simte mai ușor, pășește lin, are o stare de euforie și de zen.

Lasă-te pe mâini bune

Poți testa Divina sau oricare alt fotoliu de masaj. Ellie White îl recomandă și îl folosește deja de ceva vreme. Este aliatul unei stări de vis, într-o lume agitată și stresată în care avem nevoie și de timp pentru noi.

Masatto este la un click distanță- masatto.ro- și nu departe de doritorii care ar vrea să descopere și showroom-ul.

Contact:

București

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

+40 735 518 967

[email protected]

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul de weekend 24-26 septembrie 2021. În viața unui nativ revine o persoană din trecut

Horoscopul zilei, 24 septembrie 2021. O zodie ia o decizie dureroasă pe plan amoros

Ce ecografii sunt recomandate în timpul sarcinii?

Modele unghii 2022: top 100 de modele care se poartă

FLORIN CĂLINESCU dă lovitura! Este bomba anului în televiziune

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de sub control

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies