LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Ellie White, ultima sedinta foto inainte de nastere! Vezi ce burtica mare are viitoarea mamica

Ellie White se pregăteşte să aducă pe lume primul său copil iar, cu o săptămână înainte de marele eveniment din viaţa ei, a realizat o şedinţă foto cu totul specială. Artista a dorit să aibă o amintire frumoasă din perioada sarcinii, astfel că s-a lăsat fotografiată alături de logodnicul ei, Doru Tinca.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Ellie a îmbrăcat două rochii elegante care s-au potrivit perfect chiar dacă pântecul ei proeminent i-a dat iniţial emoţii. Romantismul şi sensibilitatea pe care îl emană în melodiile sale au fost transpuse astfel si in pozele realizate.

Pe Ellie şi Doru îi uneşte o chimie extraordinară, iar conexiunea specială dintre cei doi se observă în fotografii. Protector şi grijuliu din fire, Doru, cel care îi este şi manager, îi atinge delicat pântecul.

fara descriere“Bebe a simţit parcă emoţiile noastre şi a început să se agite chiar în timpul şedinţei foto. Când a pus Doru mâna pe burtică, a început să dea din picioare. Cred că vom avea un fotbalist în familie!”, declară amuzată Ellie.

Artista a avut, în perioada sarcinii, apariţii elegante la evenimentele mondene la care a fost invitată, dovedind că poţi impresiona vestimentar în mod plăcut chiar dacă nu ai măsurile ideale 90-60-90.

“Am avut ceva de furcă până am ales rochiile de seară pentru că nu găseşti uşor ceva care să te avantajeze în totalitate. Din fericire, nu am pus în perioada naşterii decât 10 kilograme în plus. După naştere cred că voi reveni rapid la silueta de dinainte”, mărturiseşte Ellie White.

fara descriereEllie White va aduce pe lume primul ei copil la începutul lunii decembrie, însă este posibil să i se recomande operaţia de cezariană mai devreme, având în vedere că în ultima perioadă se confruntă cu contracţii frecvente.

“Am emoţii, dar sunt sigură că totul va fi bine!”, declară solista.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate