Ellie White va naste mai devreme decat era stabilit? "Se pare ca nu mai are rabdare, am mari emotii"

Ellie White va naşte, se pare, mai devreme decât era iniţial stabilit. Solista împlineşte nouă luni de sarcină la începutul lunii decembrie, însă fătul dă semne că nu mai are răbdare până atunci. Este posibil ca medicii să o cheme la cezariană chiar săptămâna viitoare.

Distribuie pe:

 

fara descriere

Este posibil ca Ellie White să nască mai devreme decât se credea iniţial. Artista se afla la jumătatea celei  de-a opta lună de sarcină, însă fătul pare să nu mai aibă răbdare până la începutul lunii octombrie.

 

Cântăreaţa se confruntă cu o avalanşă de spasme, iar, în urma controlului efectuat zilele trecute, medicul a pus în calcul varianta de a naşte mai devreme, chiar săptămâna viitoare.
În funcţie de evoluţia simptomelor din acest sfârşit de săptămână, Ellie White va fi, probabil, programată la cezariană în următoarele 10 zile.

“Doamna doctor mi-a spus că există varianta să îl aduc pe lume pe bebe mai devreme. Se pare că nu mai are răbdare. Am mari emoţii însă sunt sigură că va fi totul bine! Doru e alături de mine!”, declară solista.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate