Elodia are datorii şi după moarte! Avocata dispărută a avut o afacere secretă!

Datele financiare ale firmei administrate de avocată arată că Elodia are datorii şi după moarte.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Se poate spune că Elodia are datorii şi după moarte. Avocata din Braşov a dispărut fără urmă în august 2007 şi de-abia peste 9 ani, în august 2016, procurorii l-au condamnat definitiv, la 16 ani şi 8 luni de închisoare, pe soţul ei, poliţistul Cristian Cioacă, care nu a recunoscut vreodată că a ucis-o.

În afacra cabinetutui ei de avocatură, Elodia Ghinescu avea şi o altă afacere.

Citeste si: Mama ”Elodiei de Neamț”, în război cu criminalul fiicei sale! A cerut executarea lui silită pentru banii pe care-i datorează băiețelului lăsat orfan de mamă DEZVĂLUIRI

Citeste si: Elodia trăiește?! Situație incredibilă în blocul avocatei! Soția lui Cioacă și-ar fi provocat două avorturi!

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă a obținut dreptul de a schimba numele

Elodia are datorii şi după moarte. A fost asociată la un atelier de modă

În ianuarie 2006, Elodia a înfiinţat o firmă cu o bună prietenă de-a sa, Manuela Gaspar, tot avocat de profesie, dar pasionata de modă, ele devenind asociaţi, în cote egale, la societatea „Glamour Atelier”. Elodia a devenit şi administratorul firmei prin care urmau să se deruleze afacerile atelierului de modă.( vezi cum ar putea fi eliberat Cioacă cu ajutorul lui Victor Ciorbea)

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies