Elodia Ghinescu, chemată în instanţă, la 11 ani după ce a dispărut? A fost dată în judecată

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Totul e posibil! Elodia Ghinescu, femeia dispărută în urmă cu 11 ani, a fost dată în judecată de asociaţia de proprietari din blocul din Braşov, acolo unde Elodia avea cabinetul de avocatură!

Chiar dacă Elodia Ghinescu este dată dispărută de mai bine de 11 ani, iar Cristian Cioacă, soţul, a fost condamnat la închisoare, fiind găsit vinovat de omorul acesteia, proprietarii tot au recurs la acest lucru.

Cristian Cioacă a fost chemat la tribunal pentru a plăti o datorie de 9.000 de lei, scrie Cancan.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu ar putea şti unde se află Elodia!

„În acest moment, chiar daca eram cu ochii pe monitor, vad in spatele meu inspre Est, vad un Cer de ziua si un copac mai inalt si cu multe ramuri groase, cu o coroana frumoasa si infrunzita.

Vad o silueta care se chinuia ca sa agaţe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagra. Sacul era facut ca un balot, iar in sac parea a fi un cadavru.
Lungimea sacului negru, dar si volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoara groasa de cânepa.

Silueta atletica, a ridicat cu greu sacul cu un posibil cadavru, l-a ridicat cu un carlig lung si l-a agăţat în crengile copacului înverzit. Persoana care a facut aceasta nu o vedeam decat din spate si părea ca era cocoţat pe ceva mai inalt de a putut ajunge la crengile copacului.

Pâna la urma, a agăţat ca intr-un cui "balotul" negru  in copac.

Dragii mei, vom auzi de aceasta posibilă crimă fara cadavru, dar pâna la urmă acesta va fi gasit in copac agaţat. 

Sa ne rugam dragilor la BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ca sa ne ierte si sa ne ajute pe noi robii Săi, sa ne apere de tot necazul si de toata suferinţa, Amin", a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul personal.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate