Elodia Ghinescu s-a gândit la viitorul copilului ei, chiar înainte de tragedie! Gestul la care a recurs avocata: "Făceau acest lucru lunar" | EXCLUSIV

Elodia Ghinescu pare că s-a gândit la toate pentru binele său. Avocata a pus binele copilului pe primu loc și s-a gândit la viitorul lui chiar înainte să dispară.

Autor: Maria Zarnescu

In articol:

În urma dispariției Elodiei, fiul pe care aceasta îl avea alături de Cristian Cioacă a rămas orfan de mamă, iar în prezent nu păstrează nici legătura cu bunica maternă, doamna Ghinescu.

Avocata a pus întotdeauna binele copilului pe primul loc și s-a gândit întotdeauna la viitorul acestuia.

Fiul Elodiei a rămas în grija surorii lui Cristian Cioacă, timp în care fostul polițist își ispășește pedeapsa cu închisoare pentru uciderea acesteia. Recent, avocata familiei Ghinescu ne-a vorbit despre unul dintre gesturile pe care mama Elodiei și avocata le-au făcut pentru cel mic.  

Când era în viață, Elodia Ghinescu a pus interesul copilului pe primul loc, alături de ea fiind și mama sa. Avocata familiei Ghinescu ne-a spus ce au făcut cele două pentru copil, când acesta era foarte mic.

Gestul pe care l-a făcut Elodia pentru fiul ei, când era foarte mic

Avocata familiei Ghinescu ne-a spus că mama Elodiei a fost cea care a ajutat-o pe avocata atunci când fiul ei era foarte mic, iar împreună au luat o decizie foarte importantă pentru băiat, când acesta era foarte mic.

Citește și: Situație halucinantă în Cluj. Un american și-a sechestrat partenera, după care s-a înarmat cu o lingură și a urcat pe acoperișul casei

"Mama copilului, împreună cu bunica i-au încheiat o asigurare atunci. Elodia și doamna Ghinescu puneau lunar 500 de lei în contul acestei asigurări, astfel că la împlinirea vârstei de 18 ani copilul să beneficieze de acei bani în vederea urmării unei școli foarte bune.

Acesta lucru în avea Elodia la acel moment.

Doamna Ghinescu, tot ce a întreprins, a întreprins doar în interesul superior al copilului", a spus avocata Crina Radu, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Cristian Cioacă și Elodia Ghinescu

Cristian Cioacă și Elodia Ghinescu

Fiul Elodiei și bunica maternă nu păstrează legătura

Recent, avocata Crina Radu a vorbit cu jurnaliștii WOWbiz.ro

și a explicat de ce fiul Elodiei și bunica din partea mamei nu păstrează legătura.

Citește și: Mama Elodiei Ghinescu scoate la iveală ultima conversație cu fiica ei, la 16 ani de la dispariția avocatei! A presimțit că ceva rău se întâmplă: „Mi-am dat seama că nu este lucru curat”

"Nepotul era în îngrijirea surorii lui Cristian Cioacă, pentru că s-a stabilit curatela în favoarea dumneaei, deși doamna Ghinescu a formulat cerere la acel moment de înlocuire a curatorului în privința unei alte persoane sau chiar a dumneaei, pentru că erau interese contrare între sora lui Cristian Cioacă și copil.

Instanța din Pitești a respins acea solicitare și atunci a rămas copilul la Pitești, în grija surorii lui Cristian Cioacă", a explicat avocata familiei Ghinescu, pentru WOWbiz.ro.

Cristian Cioacă și Elodia Ghinescu

Cristian Cioacă și Elodia Ghinescu

Citeste si: „A căzut în capcană, m-a deranjat.” Dinu Maxer i-a dat replica fostei sale soții. Ce a mărturisit artistul, după ce Deea a venit cu acuzații dure- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 31 mai 2023. Ce sărbătoare este miercuri?- stirilekanald.ro

Citeste si: „Acum ce să-i facem, să-l castrăm? Prima reacție a Ginei Matache după ce fostul ginere s-ar fi afișat cu Sore la nunta lui Smiley- radioimpuls.ro

De ce nu comunica fiul Elodiei cu mama acesteia

Legătura dintre fiul Elodiei și mama avocatei s-a rupt în urmă cu mai mulți ani, atunci când familia lui Cristian Cioacă i-ar fi spus copilului că ea este vinovată pentru faptul că polițistul se află în spatele gratiilor.

"L-a influențat negativ pe copil în privința Doamnei Ghinescu, mai ales că în momentul în care doamna Ghinescu a mers la școală să îl viziteze pe băiat, la acel moment, vorbim de acum mulți ani, înainte să fie Cristian Cioacă condamnat definitiv. Copilul s-a apropiat de doamna Ghinescu, de față era directorul școlii generale, învățătoare, au văzut că copilul s-a apropiat de doamna Ghinescu, i-a spus că vrea să meargă câteva zile la Râșnov.

A venit sora lui Cristian Cioacă, pentru că a fost anunțată că doamna Ghinescu este prezentă acolo, a venit pe un ton foarte ridicat și i-a spus copilului: Nu te iubește, pentru că tatăl tău este în închisoare din cauza bunicii materne. Atunci copilul a început să plângă și i-a spus doamnei Ghinescu că nu îl iubește pentru că tatăl său este în închisoare din cauza ei.

Atunci, evident că doamna Ghinescu nu a vrut să-l mai traumatizeze pe copil. Deși, doamna Ghinescua a avut întotdeauna în vedere doar interesul superior al minorului, fiind acela de a avea o relație, o legătură, mai ales în lipsa mamei cu minorul.

Dumneaei l-a crescut de când a născut Elodia, dar pentru că minorul a fost influențat negativ de către familia tatălui, sigur că el a avut această reacție față de doamna Ghinescu, iar ea nu a dorit să-l traumatizeze mai mult decât era deja din partea familiei lui Cristian Cioacă", a explicat Crina Radu, pentru WOWbiz.ro.

Ai un pont WOW? Daca deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Motivul pentru care mamei Elodiei Ghinescu nu i se permite să ia legătura cu nepotul ei, Patrick! Avocata Emiliei Ghinescu rupe tăcerea: „Nu a știut realitatea”

"A început imediat să plângă". Tot ce s-a întâmplat atunci când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu fiul avocatei și al lui Cristian Cioacă | EXCLUSIV

Cel mai scump barbut. Ce a pățit acum ucigașul interlopului Emi Pian. Filmul unei crime care a zguduit lumea interlopă

Primele declarații ale lui Dinu Maxer, după ce Deea Maxer a spus că este violent verbal: „Nu am fi prins 17 ani”

Calendar ortodox 31 mai 2023. Ce sărbătoare este miercuri?

„Mi-e dragă fata aceea.” Cum a reacționat Gina Matache, după ce Răzvan Miheț a apărut la nunta lui Smiley alături de Sore

Horoscop mâine, 31 mai 2023: Gemenii au parte de o zi cu ghinion. Racii primesc vizita unor prieteni vechi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies