Elton John n-a fost niciodata mai fericit ca acum! VEZI de ce se simte atat de bine

Elton John a declarat că este mult mai fericit de când a devenit tatăl a doi copii, alături de partenerul său de viaţă, David Furnish, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

fara descriereCântăreţul în vârstă de 66 de ani a declarat că întemeierea unei familii alături de David Furnish şi faptul că a devenit tatăl lui Zachary, în vârstă de 2 ani, şi al lui Elijah, în vârstă de 8 luni, îi dă un sentiment mai plăcut decât toate reuşitele sale muzicale puse împreună.

"Nu am fost niciodată mai fericit ca acum, alături de David şi de cei doi fii minunaţi ai noştri",
a declarat entuziasmat Elton John.

Întrebat care a fost cea mai bună veste pe care a primit-o vreodată, Elton a spus: kalooga_36441" Apelul prin care David şi cu mine am fost anunţati că mama surogat era însărcinată cu Zachary".

Cântăreţul a mai spus că venirea pe lume a celor doi copii - care au fost născuţi de aceeaşi mamă surogat - a fost cea mai intensă experienţă a vieţii sale. Întrebat ce ar trebui să facă fiecare bărbat înainte să moară, Elton a spus: "Să fie martor la naşterea unui copil".

Artistul şi-a revizuit comportamentul de când formează un cuplu cu David Furnish - cu care s-a căsătorit în 2005 -, dar îi este foarte greu să-şi limiteze cheltuielile.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate