Elton John s-a casatorit oficial cu iubitul ei

Elton John s-a căsătorit, duminică, cu partenerul său de mulţi ani David Furnish, într-o ceremonie organizată la reşedinţa sa din Windsor, în apropiere de Londra, la nouă ani după ce aceştia au încheiat o uniune civilă, transmite AFP.

Distribuie pe:

fara descriere"Partea legală s-a făcut. Urmează ceremonia", a scris starul pop pe contul său de pe platforma online Instagram, sub o fotografie a cuplului zâmbitor. Ambii purtau costume bleumarin, cu cămăşi desfăcute, roz cu guler alb în cazul lui David Furnish, şi bleumarin pentru Elton John.

În fotografie, Elton John, care a anunţat că va "împărtăşi momente speciale din timpul căsătoriei" pe reţeaua socială, este aşezat lâgă un birou, alături de partenerul său, cu un stilou în mână şi un document în faţă. Cântăreţul are o verighetă la mâna stângă. Printre alte fotografii publicate pe contul său de pe platforma Instagram, sub eticheta #ShareTheLove ("să împărtăşim dragostea", n.r.), se poate vedea şi invitaţia trimisă rudelor şi prietenilor apropiaţi. Elton John a invitat circa 50 de persoane la nuntă, printre care s-au aflat, potrivit presei, Victoria şi David Beckham şi Elizabeth Hurley.

Pe un fundal de trandafiri roşii, sub un D şi un E, iniţialele prenumelor celor doi miri care au o relaţie de 21 de ani, se poate citi "Sir Elton John şi David Furnish contează pe prezenţa dumneavoastră pentru celebrarea căsătoriei lor, duminică, 21 decembrie". O altă fotografie arată două perechi de pantofi de piele neagră în faţa unui şemineu aprins.

"Micii purtători de inele sunt adormiţi, iar pantofii lor sunt lustruiţi şi pregătiţi pentru ceremonia de mâine", a scris, sâmbătă seara, sub această fotografie, cântăreţul Elton John care va reveni pe scenă, în Marea Britanie, pentru patru concerte în iunie 2015.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate