Emanuel detonează bomba în cuplul Andrei-Karina! ”Poate i-o fură Iancu”!

Venirea lui Iancu Sterp la Survivor România pune pe jar concurenții implicați în cupluri, precum Andrei cu frumoasa Karina

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Toată lumea știe că frumoasa Karina și Andrei formează un cuplu la Survivor România, iar gesturile lor tandre din competiție trădează acest lucru. 

”Nu știu dacă relația noastră mă influențează în ceea ce se întâmplă pe traseu, dar pozitivitatea mea are un mare adaos. Eu sunt în general pozitivă, iar el mă ajută să fiu și mai pozitivă. Cumva sunt mai relaxată”, a povestit Karina despre relație pe care o are cu Andrei de la Survivor România, completată imediat de iubitul ei. ”E un plus de fericire în viața noastră, ne transmitem energie pozitivă, suntem amândoi focusați pe traseu. Suntem făcuti din același material și nu ne abatem, mai mult de atât, ne ajutăm recirpoc și cred că asta nu poate decât să ne ajute în această competiție, dar și după ea”, a menționat războinicul. Citeste si: Premiera la Survivor Romania! Dan Cruceru a facut anuntul: "E ceva extraordinar"

fara descriere
Relația dintre Andrei și Karina, contestată de familia războinicei

Totuși, relația celor doi nu este văzută cu ochi buni în țară de mătușa Karinei, care, după fiecare sărut al lor la Survivor România, avea sâ spună că idila se va termina acolo, iar acasă, fata are mulți băieți care o așteaptă. ”Nu va fi cu Andrei, vă garantez eu”, a declarat Dana la emisiunea ”Ștafeta mixtă” difuzată pe WOWbiz.ro!

Citeste si: Survivor Romania. Reactia lui Andrei Duban dupa nominalizarea spre eliminare a sotiei sale

Citeste si: Accidentare grava la „Survivor Romania”. Ce Razboinica a fost pusa la pamant in lacrimi de durere

fara descriere
Emanuel de la Survivor România a aruncat bomba în cuplul Andrei-Karina! ”E posibil ca Iancu...”

Mai mult decât nici războinicii nu cred în totalitate în povestea lor de dragoste de pe insulă! Drept dovadă, venirea craiului Iancu Sterp în competiție a dus la multe remarci în tabără, una dintre fiind chiar delicioasă. În glumă sau nu, Emanuel de la Survivor România a aruncat bomba în cuplul Andrei-Karina. ”Poate i-o fură Iancu, cine știe...E posibil”, a spus, zâmbind, dansatorul, semn că este că nu exclude varianta ca Andrei să rămână cu buza umflată.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate