Emeric Ienei are o nora care arata beton! La 38 de ani, Alissa este in mod cert cea mai sexy invatatoare din Romania!

Vasilica “Alissa” Ienei, nora fostului mare antrenor Emerich Ienei, invatatoare si cantareata de muzica usoara, arata traznet la 38 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereAlissa, sotia lui Calin, fiul lui Emeric Ienei, canta inca de la 12 ani pe la diverse festivaluri. Blonda, care este invatatoare la o scoala din Oradea, a fost onorata cu o prezentare ca la carte pe site-ul ovidan.ro atunci cand s-a calificat sa participle la Festivalul de la Mamaia din 2010: “S-a casatorit, iar fetita pe care a crescut-o (Alisa) i-a furnizat nenumărate ocazii de a se simţi pe deplin implinita…În 2005, în urma colaborării cu maestrul Cristian Faur, avea sa-si vada materializat primul ei clipul (“Ma lasi”), care a ajuns si pe MTV…Timp de 10 ani, de la 17 la 27 de ani, a cantat la barul de noapte de la Hotel Continental si la alte cluburi oradene…Incet, dar sigur i s-a cuibărit in suflet dorinta de a se vedea cantand pe marea scena a Festivalului de la Mamaia…In 2010, la varsta de 35 de ani, si-a vazut si acest vis implinit. Chiar daca era un fel de decan de varsta intre ceilalti concurenti, Alissa trece de preselecţie si ajunge sa cante in festival…Doamnelor si domnilor, aceasta este povestea Alissei, asa a ajuns Vasilica Chis Ienei, invatatoare la Scoala “Nicolae Balcescu” din Oradea, sa cante la Festivalul de la Mamaia. fara descriere

fara descrierePe langa calitatile vocale, nora lui Emerich Ienei dispune din plin de calitati fizice, pe care nu a ezitat sa le etaleze in compania prietenilor virtuali.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate