Emi Pian, asasinat la comandă? Varianta explozivă de pe masa procurorilor! Un secret devastator cutremură lumea interlopă

Emi Pian a fost ucis de un rival din clanul Rinu, care, paradoxal, era apropiat Duduienilor. Care a fost, totuși, adevăratul motiv al crimei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Și dacă Emi Pian nu a fost ucis într-un conflict spontan, așa cum se știa până acum? Polițiștii care anchetează cazul iau în calcul, în acest moment, orice variantă, inclusiv a unui omor cu premeditare. Aparent, e greu de înțeles cum au ajuns la crimă doi membri ai unor clanuri înfrățite. Rinu și Duduianu erau cunoscuți în lumea jucătorilor de noroc ca fiind cei care dau bani cu camătă prin cazinouri.

O posibilă pistă ar putea fi aceea că moartea ”Regelui Pian” nu a fost una neapărat întâmplătoare. Conflictul nu ar fi fost atât de spontan iar Emi deținea un secret care putea produce un adevărat seism în lumea interlopă. Liderul clanului Duduianu le-ar fi transmis rivalilor săi în ultimul live pe care l-a făcut pe pagina lui de soicalizare, cu doar 48 de ore înainte să moară că va face o dezvăluire de care Poliția Capitalei va fi extrem de interesată. Ulterior, el a lăudat autoritățile române, spunând că fără poliție ar fi cu siguranță lichidat.

Emi Pian, ultimul live: ”O să auziți ce n-a auzit IGP-ul și Capitala”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

”Vă pun și eu o melodie și după aia faceți ce vreți voi. Cât avem, cumătrul meu, aici? 650? Mă, când ajungeți la 1.000 o să auziți ce n-ați auzit în viața voastră. Și voi și IGP-ul și Capitala și tot! Oricum îi repect pe toți, respect toată Poliția Română deoarece își fac treaba, fără ei n-am putea să existăm. Că intră lumea peste noi în casă, ne bate pe stradă! Poliția cât exist, existăm și noi! E adevărat, tată? Dacă n-ar fi poliția, ar fi foarte greu pentru mine, unul, greu. Ar fi junglă strada!”, a povestit Emi Pian în ultimul live pe care l-a avut pe contul lui de socializare. Transmisa a mai durat două minute de la momentul anunțului, iar 48 de ore mai târziu, acesta urma să-și piardă viața! Să fie o simplă coincidență? Posibil, dar greu de crezut.

Citeste si: Vărul lui Emi Pian rupe ”legea tăcerii”! ”A murit de la o glumă proastă! Azi nu se mai face dreptate cu pumnul, o s-o facă Dumnezeu”! Declarații în premieră!

Citeste si: Florin Salam, apel disperat din fața spitalului Matei Balș! „Sunteți țigani? Atunci mergeți la ghicitoare”

Citeste si: George de la Puterea Dragostei a încercat s-o cucerească pe iubita unui fost concurent! Cine este tânăra care l-a pus pe jar!

Emi Pian avea informații despre toate clanurile

”Regele Pian” nu era genul de om care să arunce aiurea cu vorbele sau să se laude. Considerat unul dintre cei mai puternici lideri interlopi din Capitală, Emi a fost eliberat condiționat din penitenciar și, în mod curios, procurorul de caz nu a cerut apel la decizia judecătorilor de a-l pune în libertate. Apariția lui Emi Pian a încurcat destul de mult lucrurile în lumea interlopă și chiar a produs unele scindări în clanul Duduianu. E posibil ca mulți dintre rivalii lui să fi dorit lichidarea lui, în condițiile în care acesta știa multe despre ei. De ce? Pentru că, spre deosebire de alte clanuri, Duduienii și-au impus supremația în Capitală nu prin violență ci mai mult prin alianțe. De multe ori, Duduienii au acționat alături de alte clanuri înfrățite iar membrii acestira nu s-au trădat niciodată între ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Șocant: au ieșit la iveală detalii despre monstruoasele petreceri din conacul Playboy, de 1.5 milioane de dolari

Președintele, penalizat de Facebook pentru afirmații false despre coronavirus!

Gest impresionant la priveghiul lui Emi Pian. S-a întâmplat azi-noapte

EXCLUSIV! Primele imagini de la căpătâiul lui Emi Pian

Familia Șaramăt, distrusă de durere după ce Sorina a spus că nu mai vrea să audă de România! Reacție dramatică din partea familiei de la baia de Aramă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies