Interlopul Emi Pian, înmormântat ca un rege!
Interlopul Emi Pian, înmormântat ca un rege!

WOW

Emi Pian, înmormântat ca un rege! Trupul său neînsuflețit a fost așteptat cu covorul roșu la cimitir

Liderul Duduienilor, Emi Pian, a fost condus duminică pe ultimul drum de un alai impresionant de rude şi forţe de ordine.

Interlopul Emi Pian, înmormântat ca un rege!
Interlopul Emi Pian, înmormântat ca un rege!

Interlopul Emi Pian, înmormântat ca un rege! Sute de oameni au venit la căpătâiul liderului Duduienilor, Florin Mototolea, zis Emi Pian. După patru zile de priveghi, unde au cântat cei mai cunoscuţi manelişti, Pian a fost condus pe ultimul drum cu un alai impresionant. Cu toate că slujba de înmormântare ar fi trebuit să aibă loc la prânz, după ce au discutat cu autorităţile, membrii familiei au decis ca înmormântarea să fie organizată de dimineaţă.

Pe tot traseul cortegiului funerar, rudele liderului Duduienilor au aruncat bani şi petale de trandafir. Ca un adevărat rege, aşa cum îl descriu rudele, Emi Pian a fost aşteptat cu covorul roşu la cimitirul Tudor Vladimirescu din sectorul 5 al Capitalei. Au existat reguli stricte impuse de autorităţi, iar la slujba de inmormantare au putut participa doar membrii familiei şi prietenii cei mai apropiaţi. Ceilalţi invitaţi au fost impărţiţi în grupuri de către jandarmii, totul pentru a se respecta măsurile de distanţare fizică.

Citeste si: Bianca Pop îi declară război lui Șerban Huidu, după ce l-a numit „jeg” pe Emi Pian: „Tu ești un criminal!”

Citeste si: Ultimele cuvinte de adio, spuse la înmormântarea lui Emi Pian. Ce i-a cântat Sorinel Copilul de Aur

Citeste si: Bianca Pop face publice singurele imagini de la înmormântarea lui Emi Pian: „Le înțeleg durerea” FOTO

Amenzi în valoare de 5.500 lei la înmormântarea lui Emi Pian

Zeci de poliţişti şi jandarmi au fost prezenţi pentru a se asigura că nu au loc incidente. Cinci amenzi au fost date celor care nu au respectat măsurile de prevenire impotriva Covid-19.

Au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 5.500 lei, în conformitate cu prevederile legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Interlopul Emi Pian, înmormântat ca un rege!
Interlopul Emi Pian, înmormântat ca un rege!

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Familia lui Emi Pian, gest emoționant în ziua înmormântării! Și-au cumpărat măști personalizate cu numele interlopului

Duminică, 9 august, Florin Mototolea, zis și Emi Pian, a fost condus pe ultimul drum de către prieteni și familie. De data aceasta, familia interlopului a decis să respecte măsurile impuse de lege în perioada stării de alertă, iar numărul persoanelor prezente a fost de 50.( Citeste si: Marcel Vela, atacat dur după înmormântarea lui Emi Pian. „Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru?”)

Familia lui Emi Pian a decis să-i aducă un ultim omagiu. Ei au avut măști personalizate pentru înmormântare, pe care era scris numele „Emi”. Măștile au fost comandate special pentru toti membrii familiei, după cum se poate observa din imaginile televizate de la înmormântare.