Emi Teodor face misto de Mircea Badea grav: "Nu te loveşte, îţi face doar masaj. Dă foarte slab!"

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereAre studii superioare, dar i-a plăcut să se lupte în ring. Nu regretă nimic şi spune că, după cum a decurs meciul, o revanşă cu Mircea Badea este imposibilă.

„Badea nu te loveşte, îţi face doar masaj. Dă foarte slab! La loviturile de picior, alea frontale, nici nu mă sinchiseam să le blochez. Dar nu-l pot respecta pentru că nu ştie să piardă şi că nu şi-a schimbat deloc atitudinea. Am dat mâna, la final, la fel ca şi cu orice adversar care m-a bătut sau l-am bătut. Acum, vrea să mă pun să lupt cu diverşi sportivi aleşi de el! Pentru câteva mii de euro o fac şi pe asta! Cu banii jos şi înainte. Plus prima de victorie!fara descriere

Dacă pierdeam, cariera mea de sportiv şi de antrenor era terminată! La el nu se punea problema asta. Ba, dimpotrivă, l-a ajutat că a luptat cu un profesionist! Nu regret nimic, doar că mi-aş fi dorit ca el să fi fost mai puternic şi mai bine pregătit! Ce a păzit antrenorul său, Cristian Istrate, de l-a lăsat în meci aşa slab pregătit? Nici nu se pune problema unei revanşe, după cum a decurs meciul!”, a marturisit Emi conform evz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate