Emil Rengle și-a pus fanii în cap cu ultima fotografie postată pe Instagram: „Să-ți vezi de intimitatea ta!”

Emil Rengle este unul dintre cei mai extravaganți artiști de la noi din țară, iar ultima poză postată de el pe Instagram, i-a lăsat fără cuvinte pe fani.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Emil Rengle este unul dintre cei mai buni dansatori de la noi și a devenit o persoană de interes mai ales din momentul în care a făcut publică orientarea sa sexuală.

Citeste si: Lidia Buble a eșuat în dragoste cu Răzvan Simion, dar afacerile îi merg mai bine ca niciodată! Vezi câți bani a câștigat cântăreața!

Emil Rengle și-a pus pe jar fanii cu ultima fotografie postată pe rețelele de socializare 

Un tip mai extravagant din fire, Emil Rengle nu se sfiește să se arate lumii întregi așa cum l-a lăsat Dumnezeu. La propriu!

fara descriere

Citeste si: Dragoste în trei. Un cuplu căsătorit a mai primit o persoană în relația lor. Cum se înțeleg cele două femei

Însă curajul lui de a posta pe Instagram tot ce-i trece prin minte, uneori, nu este văzut cu ochi buni de către internauți. Cel puțin, așa arată comentariile de la ulima postare. Emil Rengle a decis să posteze o fotografie destul de provoatoare cu el. Artistul se afla într-o pereche de slipi care ar fi trebuit să se închie în ambele părți. Artistul nu a făcut asta, lăsând dezgolită o parte din zona intimă, provocând un înterg scandal pe internet.

fara descriere

„Abia aștept să văd ce urmează! 🙈 ”, a scris Emil Rengle, în descrierea fotografiei. 

Iar fanii au reacționat în consecință. 

Citeste si: Cătălin și fetița lui de doi ani se zbat între viață și moarte în urma tragicului accident de la Spătaru

„Cred ca întreci măsura! Sunt mulți copiii, hai sa-i numesc așa, care se uita la fotografiile postate de tine. Nu sunt demne de un artist! Nu te onorează! Este bine sa-ți vezi de intimitatea ta, fara astfel de expuneri”

„Sigur o sa iti iei mult hate pt asta..”, „Cântă cucu, bată-l vina, de simt că mă ia inima 😂😂😘❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate