Emily Burghelea a părăsit România după dezvăluirile legate de Vulpița! Unde a plecat fosta asistentă a Mirelei Vaida?

Emily Burghelea a plecat din România după cutremurul pe care l-a provocat în lumea televiziunii.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Emily Burghelea a părăsit Romțnia după ce a demascat faptul că Vulpița este bătută de Viorel și că stafful emisiuni știa dar ascundea acest lucru. Fosta asistentă a Mirelei Vaida a preferat să stea o perioadă departe de scandal și s se relaxeze.

fara descriere

Emily a plecat împreună cu iubitul ei într-o vacanță în Grecia, acolo unde va rămâne în perioada următoare. Ea a postat pe contul ei de soicalizare mai multe imagini care o arată pe o plajă, purtând un tricou cu inscripția ”Truth is expensive” (adevărul este scump), referire la faptul că cei de la Antena 1 ar putea să-i solicite despăgubiri pentru încălcarea clauzelor de confidețialitate din contract.

Citeste si: Scandalul continuă! Emily Burghelea răspunde atacurilor: „Ne vedem în INSTANȚĂ”

Citeste si: Vulpița a început să plângă în direct. Printre lacrimi, a recunoscut TOT

Citeste si: Emily Burghelea, noi amănunte tulburătoare despre demisia care a șocat o țară întreagă: „Să lucrezi atâta vreme într-un mediu...”

Emily Burghelea a părăsit România! Supusă la presiuni și amenințată cu moartea

Emily Burghelea a dezvăluit în direct faptul că Vulpița este agrestaă de Viorel, luând prin surprindere pe toți cei prezenți în platou. Ulterior, ea și-a prezentat demisia, însă șefii acesteia au anunțat-o că este deja concediată. Ulterior, câțiva reporteri de la emisiune s-au delimitat de afirmațiile Emilianei, spunând că aceasta minte.

fara descriere

Emily Burghelea a povestit că a fost supusă la presiuni uriașe, i s-a tăiat cablul de la televizor în moemntul în care în platou se vorbea despre ea și a primit chiar și amenințări cu moartea. Ea a anunțat că este dispisă să plătească inclusiv clauzele de confidențioalitate, care s e ridică la zeci de mii de euro, dacă asta îi va permite să poată spune adevărul în continuare.

fara descriere

În aceste condiții, plecarea din România, fie și pentru o perioadă scurtă, a fost o alegere perfectă pentru fosta asistentă a Mirelei Vaida, cea care a dezvăluit că Vulpița este agresată de Viorel.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate