Emily Burghelea și Andrei

Emily Burghelea, mamă pentru a treia oară

Vedete

Emily Burghelea, mamă pentru a treia oară?! Soțul ei a publicat o imagine cu un test de sarcină pozitiv, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

Soțul lui Emily Burghelea a surprins pe toată lumea cu ultima sa postare, un test de sarcină pozitiv.

Dimineața zilei de 1 aprilie a început cu un mesaj neașteptat din partea lui Andrei, care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Mai exact, pe Instagram, soțul fostei concurente de la „Bravo, ai stil” a publicat o fotografie cu un test de sarcină pozitiv.

Citește și: Emily Burghelea, primele declarații după ce Amedea s-a încuiat în mașină: "Când a aruncat cheia, au început și cele mai negre scenarii"| EXCLUSIV

Andrei a uimit pe toată lumea cu postarea sa

Nu se știe dacă se ține sau nu de șotii, dar cert este că vestea vine la doar câteva luni de când el și blondina au devenit părinți pentru a doua oară și la o distanță de aproape doi ani de la venirea pe lume a fetiței.

”În curând”, a scris Andrei în dreptul imaginii cu testul de sarcină.

Astfel că, la scurt timp de la publicarea fotografiei, în online s-a dat startul multor controverse.

Pentru că este foarte activ pe rețelele de socializare, soțul lui Emily Burghelea și-a format o adevărată comunitate de fani, care acum a reacționat în fel și chip.

Unii dintre fani spun că, de fapt, testul arată că el este pozitiv la COVID, având în vedere că în ultima perioadă l-au tot încercat fel și fel de răceli și viroze.

Alții, însă, sunt de părere că nu, nu este test de COVID, ci de sarcină, căci el și Emily vor deveni părinți pentru a treia oară, ceea ce li se pare ireal, având în vedere că au doi copii foarte mici.

Însă, cei mai mulți, la vederea imaginii și privind la data din calendar, spun că nu este nici test de COVID, nici de sarcină, ci doar o glumă, azi fiind ziua păcălelilor.

Emily Burghelea și Andrei

Emily Burghelea, mamă pentru a treia oară

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Citește și: Emily Burghelea și soțul ei, în culmea disperării. Fiica lor s-a încuiat în mașină și a rămas blocată. Au fost nevoiți să spargă parbrizul: "Panică totală, Amedea are cheia în mână"

Internauții menționează că s-au prins de farsă și că imaginea este una mai veche, de pe vremea când chiar aflau că urmează să devină părinți, dar care nu are nimic de a face cu situația lor din prezent.

Dar, au ținut tot ei să comenteze, gluma a fost una bună, căci pentru o secundă chiar au crezut că urmează să vină și al treilea copil pe lume și îi avertizează pe amorezi că ceea ce gândesc, mai devreme sau mai târziu, ar putea să și atragă, deci gluma are șanse să devină realitate.

”E 1 aprilie”/ ”Doamne ajută, v-ar sta bine și cu trei”/ ”Farsă de 1 aprilie”/ ”1 aprilie, nu anunțați voi așa”/ ”Ai ieșit pozitiv la oboseală?”/ ”Nu pot să cred! Încă unul?”/ ”Hahaha, era să te cred”/ ”Emily, încă un bebe? Nu cred!”/ ”Păcăleală”/ ”Frumos

de 1 aprilie”/ ”COVID?”/ ”Încă un bebe, felicitări”/ ”Gluma, glumă, dar poate atrageți. O să vină și bebe trei, sigur”/ ”Andrei nu prea a fost cuminte”/ ”Hai că e păcăleală”/ ”Știm cu toții că e farsă de 1 aprilie”/ ”Ce glumă frumoasă, mai că îmi stătea inima”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online.