Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski

Vedete

Emily Ratajkowski a devenit mamă! Prima imagine cu bebelușul ei

Fotomodelul Emily Ratajkowski a devenit mamă pentru prima dată! Ce imagine emoționantă a publicat cu bebelușul ei!

Emily Ratajkowski este un cunoscut model internațional și o actriță de succes. În vârstă de 29 de ani, frumoasa vedetă a anunțat în luna octombrie a anului trecut, pe rețelele de socializare, că este însărcinată, în patru luni, cu primul copil. De asemenea, la acea vreme au apărut și primele imagini cu burtica de gravidă!

Citeste si: Claudia Ghițulescu, modul dureros prin care a fost anunțată că va pierde sarcina: „Mi-a spus că nu va avea nicio inimă..."

De data aceasta, a apărut prima imagine direct cu bebelușul. Asta pentru că, fotomodelul celebru a născut de curând și a publicat prima fotografie emoționantă cu micuțul ei. Vedeta de talie internațională a ales să publice o imagine cu primul ei copil în timp ce-l alăptează.

Citeste si: Sora Deliei Matache, în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu fetița ei: „Ca să ne luăm adio”

Sylvester Apollo s-a alăturat pământului nostru.

Sly a sosit pe 08.03.2021 în cea mai suprarealistă, frumoasă și plină de iubire dimineața din viața mea”,
a scris vedeta pe contul ei de Instagram, alături de imaginea plină de emoție.

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski [Sursa foto: Instagram]

Cum a anunțat Emily că este însărcinată

„Când eu și soțul meu le spunem prietenilor noștri că urmează să devenim părinți, prima lor întrebare după «Felicitări!» este aproape întotdeauna: Știți ce vreți?.  Ne place să le spunem că nu vom ști genul până când copilul nostru nu va împlini 18 ani și ne va spune singur.

Toată lumea râde. Replica noastră este adevărată însă.

Ne arată că posibilitățile sunt mult mai complexe decât sexul pe care îl va avea copilul la naștere. Adevărul este că, în cele din urmă, nu avem idee cine crește în pântecul meu. Cine va deveni? Părinții cărui gen de om vom deveni? Cum ne va schimba viețile și felul de a fi. Este un concept minunat și terifiant, un concept care ne face să ne simțim lipsiți de ajutor și umili”, a transmis Emily Ratajkowski, acum ceva timp.