Emisiunea “Asta-i Romania!”, de la Kanal D, premiata la Gala A.P.T.R.

Emisiunea “Asta-i Romania!”, de la Kanal D, a fost premiata pentru al doilea an, consecutiv la Gala A.P.T.R. Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii, si reporterul George Mihai au primit aprecierea juriului Profesionistilor de Televiziune din Romania pentru reportaj social. Distinctia a revenit emisiunii “Asta-i Romania!” pentru reflectarea cu umor si sensibilitate a aspectelor diverse din societatea romaneasca.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriere“Multumim juriului si multumim telespectatorilor care ne urmaresc in numar din ce in ce mai mare. Ne-am dorit sa prezentam in aceasta emisiune o Romanie nefardata, cu bune si cu rele, sa gasim locuri surprinzatoare si oameni cu povesti interesante. este o emisiune realizata cu mult suflet”, a spus Mihai Ghita.

Una dintre povestile prezentate in emisiunea “Asta-i Romania!” si care au impresionat juriul A.P.T.R. este cea a unui cioban cu doua facultati si doctorat, care a ales sa renunte la “singuratatea in multime”, resimtita in Bucuresti, pentru a-si regasi linistea si creativitatea in mijlocul mioarelor. Tanarul Marcu Dimitrie Jura e poliglot, filozof  si si-a creat propria comunitate pe internet.

Emisiunea “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita,  poate fi urmarita in fiecare sambata, de la ora 19.45, la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate