Emisiunea Mirelei Vaida, înlocuită! Cu ce au decis patronii să schimbe formatul prezentat de vedetă?

Șefii vedetei au luat decizia ca emisiunea prezentată de aceasta să fie înlocuită cu jurnalul de știri.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Mirela Vaida a primit o lovitură grea din partea șefilor. Patronii trustului unde vedeta era prezentatoare TV au decis să scoată emisiunea artistei de pe postul pe care era difuzată, din cauza amenzilor usturătoare, primite de la CNA.

Proiectul acesteia va fi înlocuit cu jurnalul de știri, prezentat de Marius Pancu și Laura Nureldin.

Citeste si: Emisiunea Mirelei Vaida, anulată din cauza amenzilor? Prima reacție a prezentatoarei tv: „O să muncim mai mult”

Mirela Vaida a fost înlocuită

Vestea că Mirela Vaida nu va mai apărea în cadrul postului TV care a consacrat-o i-a luat prin surprindere pe cei de acasă, care s-au obișnuit cu prezența zilnică a vedetei, pe micile ecrane. Din primele informații, patronii trustului au luat această decizie din cauza numărului mare de sancțiuni primite în ultimul timp, de la CNA. Totuși, se pare că cei de la conducere au găsit o soluție rapidă pentru a nu pierde audiență, așa că au hotărât să înlocuiască formatul prezentat de Vaida cu jurnalul de știri.

Unul dintre înlocuitorii Mirelei Vaida va fi Laura Nureldin

Laura Nureldin

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Astfel, telespectatorii îi vor întâlni la pupitrul știrilor pe Laura Nureldin și Marius Pancu, două figuri cunoscute în lumea televiziunii: "Am scris de când mă știu. Pe pereți, pe hârtie, în desfășurătorul de jurnal, pe blog. Acum, la «bătrânețe», m-am apucat de scris povești. Nici studiile, nici funcția nu mă recomandau pentru asta – sunt absolventă de Psihologie și lucrez ca prezentator de știri din 2002."

, sunt câteva dintre rândurile scrise de Laura Nureldin, pe blogul ei personal.

Marius Pancu va prezenta jurnalul de știri, în locul emisiunii Mirelei Vaida

Marius Pancu

[Sursa foto: Instagram]

Mirela Vaida nu este de acord cu mutarea emisiunii pe care o moderează

Decizia șefilor nu i-a căzut deloc bine Mirelei Vaida, dar nici unora dintre colegii ei de trust. Potrivit Cancan.ro, hotărârea patronilor ar fi creat adevărate controverse în rândul angajaților, mai ales pentru că Vaida refuză vehement să părăsească postul de televiziune care a a consacrat-o.

Citeste si: Mirela Vaida a înlemnit după ce a aflat că Petrică Mîțu Stoian a murit! Cei doi se văzuseră în urmă cu doar 3 zile: „Când am ieșit din scenă am aflat cumplita veste”

De partea ei ar fi și producătorul emisiunii, care nu este de acord cu aceasta mutare. Totuși, se pare că cei de la conducere nu s-au lăsat deloc impresionați de părerile staff-ului, astfel încât i-ar fi avertizat pe angajați cu desfacerea contractelor, în caz de nemulțumiri.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies