Emisiunea “WOWBiz” si-a depasit concurenta! Este cel mai urmarit late-night show din Romania!

Marti, 11 decembrie, emisiunea “WOWBiz” si-a depasit concurenta, adjudecandu-si prima pozitie in topul celor mai urmarite late-night-show-uri din Romania.

Distribuie pe:

fara descriereShow-ul prezentat de Andreea Mantea si Madalin Ionescu a ajuns la sufletul telespectatorilor prin dezvaluirile incredibile despre starea de sanatate a Oanei Zavoranu.

Milioane de romani au urmarit cu sufletul la gura primele imagini cu Oana Zavoranu dupa incidentul in care s-a presupus ca ar fi incercat sa se sinucida. In premiera, emisiunea WOWBiz a difuzat imagini cu aceasta purtata pe brate de catre iubitul ei imediat dupa externare.

Kanal D a inregistrat marti, 11 decembrie, in intervalul 22.16-24.31, un rating mediu de 4.0% si o cota de piata de 11.2%, target: 18-49 urban, conform datelor furnizate de Kantar Media. In minutul de aur atins la 22.38, nu mai putin de 1.280.000 de telespectatori din intrega tara au urmarit emisiunea “WOWBiz”.

fara descriereNu ratati, de luni pana joi, de la ora 22.30, emisiunea “WOWBiz” prezentata de Andreea Mantea si Madalin Ionescu, la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate