Emoții, lacrimi și râsete în finala Survivor România 2020. Ultimele momente ale concurenților în postura de războinici și faimoși

Elena Ionescu a câștigat Survivor România în urma votului telespectatorilor!

Emoții, lacrimi și râsete în finala Survivor România 2020
Emoții, lacrimi și râsete în finala Survivor România 2020
Autor: C.G.

Emoții, lacrimi și râsete în finala Survivor România 2020
Emoții, lacrimi și râsete în finala Survivor România 2020

A avut o extraordinară determinare și un pshihic de oțel, în ciuda tuturor dificultăților. Sportivă redutabilă pe trasee, a luptat cu îndârjire, dovedind până în ultimul moment că merită să fie câștigătoarea celei mai spectaculoase competiții televizate din România.

După o ultimă ediție încărcată de emoții, Elena Ionescu a devenit câștigătoarea Survivor România, intrând în posesia celor 250 de mii de lei și a trofeului.

„Nu-mi vine să cred!”, a declarat Elena Ionescu, printre lacrimi de bucurie, ținând trofeul strâns în brațe.

Citeste si: Elena Ionescu și Emanuel, mai mult decât prieteni? Ipostaza în care au fost surprinși cei doi, după victoria faimoasei

Marea Finală a fost una încărcată de emoție. După difuzarea imaginilor din Consiliu, filmate în Republica Dominicană, telespectatorii au putut să-i vadă pe cei patru finaliști: Lola, Emanuel, Iancu și Elena, în direct, chiar în studiourile Kanal D, într-un platou impresionant, amenajat special pentru Marea Finală, o replică a Consiliului din Dominicană.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Emoții, lacrimi și râsete în finala Survivor România 2020
Emoții, lacrimi și râsete în finala Survivor România 2020

S-au derulat momente intense în ultima ediție Survivor România, s-au depănat amintiri, concurentii și-au explicat trăirile, au curs lacrimi și au râs cu poftă. Cei patru finaliști au impresionat prin discursurile lor, fiecare dintre ei spunând că a fost o călătorie în urma căreia s-au maturizat.

Citeste si: Elena Ionescu a lămurit misterul! De ce s-a îngrășat atât de mult la Survivor România, în loc să slăbească: "Am avut..."

Telespectatorii au avut ocazia să vadă imagini în exclusivitate, inedite, din spatele camerelor de filmat, cu zeci de membri ai echipei de producție, ce a făcut posibilă o desfășurare uriașă de forțe, lucrând la cele mai înalte standarde, pentru ca publicul să aibă pate de un show total.

S-a încheiat, odată cu finala Survivor România, un capitol extraordinar. Reality-ul oferind publicului o experiență totală, autentică. De altfel, acesta a și fost cel care a judecat, în final, evoluția fiecărui concurent și a decis, prin vot, cine este câștigătorul.

Finala show-ului de aseară a plasat Kanal D pe locul 1 în audiențe.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adevărul despre incendiul de duminică seară din Capitală: nori de fum sau de poluare?

Avocată cunoscută din România, găsită moartă la doar 49 de ani

Angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus

Horoscop Zilnic Marți 15 Iunie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Lovitură totală pentru cei cu mașini mai vechi de 15 ani. Guvernul pregătește bomba: Vor fi taxați

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

Facebook i-a cerut lui Roger Waters - Pink Floyd o melodie celebră pentru a promova Instagram. El i-a răspuns lui Zuckerberg: F...k you!.

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies