Emoții, lacrimi și râsete în finala Survivor România 2020. Ultimele momente ale concurenților în postura de războinici și faimoși

Elena Ionescu a câștigat Survivor România în urma votului telespectatorilor!

Emoții, lacrimi și râsete în finala Survivor România 2020
Autor: C.G.

Emoții, lacrimi și râsete în finala Survivor România 2020
Emoții, lacrimi și râsete în finala Survivor România 2020

A avut o extraordinară determinare și un pshihic de oțel, în ciuda tuturor dificultăților. Sportivă redutabilă pe trasee, a luptat cu îndârjire, dovedind până în ultimul moment că merită să fie câștigătoarea celei mai spectaculoase competiții televizate din România.

După o ultimă ediție încărcată de emoții, Elena Ionescu a devenit câștigătoarea Survivor România, intrând în posesia celor 250 de mii de lei și a trofeului.

„Nu-mi vine să cred!”, a declarat Elena Ionescu, printre lacrimi de bucurie, ținând trofeul strâns în brațe.

Citeste si: Elena Ionescu și Emanuel, mai mult decât prieteni? Ipostaza în care au fost surprinși cei doi, după victoria faimoasei

Marea Finală a fost una încărcată de emoție. După difuzarea imaginilor din Consiliu, filmate în Republica Dominicană, telespectatorii au putut să-i vadă pe cei patru finaliști: Lola, Emanuel, Iancu și Elena, în direct, chiar în studiourile Kanal D, într-un platou impresionant, amenajat special pentru Marea Finală, o replică a Consiliului din Dominicană.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Emoții, lacrimi și râsete în finala Survivor România 2020
Emoții, lacrimi și râsete în finala Survivor România 2020

S-au derulat momente intense în ultima ediție Survivor România, s-au depănat amintiri, concurentii și-au explicat trăirile, au curs lacrimi și au râs cu poftă. Cei patru finaliști au impresionat prin discursurile lor, fiecare dintre ei spunând că a fost o călătorie în urma căreia s-au maturizat.

Citeste si: Elena Ionescu a lămurit misterul! De ce s-a îngrășat atât de mult la Survivor România, în loc să slăbească: "Am avut..."

Telespectatorii au avut ocazia să vadă imagini în exclusivitate, inedite, din spatele camerelor de filmat, cu zeci de membri ai echipei de producție, ce a făcut posibilă o desfășurare uriașă de forțe, lucrând la cele mai înalte standarde, pentru ca publicul să aibă pate de un show total.

S-a încheiat, odată cu finala Survivor România, un capitol extraordinar. Reality-ul oferind publicului o experiență totală, autentică. De altfel, acesta a și fost cel care a judecat, în final, evoluția fiecărui concurent și a decis, prin vot, cine este câștigătorul.

Finala show-ului de aseară a plasat Kanal D pe locul 1 în audiențe.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adevărul despre incendiul de duminică seară din Capitală: nori de fum sau de poluare?

Avocată cunoscută din România, găsită moartă la doar 49 de ani

Angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”?

Se ridică restricţiile. Acest lucru nu va mai fi interzis. Chiar acum se pregătesc

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Germania declară "război" Ungariei! Toate tunurile pe Orbán

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies