Emotii mari pentru Roxana Ionescu si Max Dragomir! Afla cine a fost eliminat de la duel saptamana aceasta la "Dansez pentru tine"

Roxana Ionescu si Max Dragomir au trait emotii intense in finalul editiei de azi a concursului "Dansez". Momentul eliminarii a fost crunt!

Distribuie pe:

fara descriereRoxana Ionescu a reusit sa se salveze de la duel, iar visul partenerului ei va merge mai departe inca o editie. Max si partenera lui vor parasi Ringul Viselor dupa o munca asidua de luni de zile care le-a adus satisfactii, dar si invataminte.

fara descriere"Sunt fericita si recunoascatoare ca am ajuns pana aici. Ii multumesc Vicai, coregrafa mea pentru ca am ajuns pana aici. La inceput eram 8 copii in casa, acum am 8 prieteni pe viata. A fost o lectie de dans in care s-a ascuns o lectie de viata. Vreau sa ii multumesc lui Max pentru clipele frumoase si ca a fost alaturi de mine", a spus Diana care a primit un cec de 1.500 de euro.

"Plec cu fruntea sus de aici si le multumesc celor care m-au votat. Ii multumesc Vicai si partenerei mele, dar eu plec cu inima impacata. Sunt bucuros ca am facut parte dintr-o generatie frumoasa, a fost o onoare", a spus Max dupa eliminare.

Scorul celor trei echipe ramase in concurs este:

fara descriere

Locul 1 138,5 puncte Oana si Alin

Locul 2 136 puncte Roxana si George

Locul 2 136 Nicoleta si Hainer

Pentru urmatoarea editie a emisiunii "Dansez pentru tine" nu va avea loc un duel.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate