Emotii mari pentru Teo! Maia a inceput clasa a cincea! Uite-o pe vedeta Kanal D cu fiica ei, in prima zi de scoala!

novalue

Distribuie pe:

 

fara descriereMaia, emotionata la reinceperea anului scolar (foto: Marian Teodorescu)Emotii mari pentru Teo Trandafir! Fetita ei a inceput astazi scoala. Maia a terminat ciclul primar, iar acum paseste cu incredere si nerabdare intr-o noua perioada din viata ei. Fiica vedetei de televiziune s-a facut mare, este clasa a cincea!

fara descrierefara descriereNerabdatoare, dar si foarte emotionate, Teo si Maia au mers astazi impreuna la scoala. Fetita vedetei Kanal D si-a pregatit din timp ghiozdanul si a asteptat cu sufletul la gura momentul in care isi va cunoaste noii profesori.

 

fara descrierefara descrierefara descriereCu un buchet superb de trandafiri pentru doamna diriginta, Teo Trandafir si fiica ei au asteptat in curtea scolii, printre parinti si copii, toti emotionati, festivitatea de deschidere a noului an Maia a stat in zona marcata special, cu creta, pentru elevii din clasa ei, a V-a B.

fara descriere

fara descrierefara descriereLa festivitatea de deschidere a participat si un preot care a spus o rugaciune inainte ca elevii sa intre in clasa

fara descrierefara descrierefara descriereDupa ce festivitatea s-a incheiat, copiii si parintii au fost invitati in clasa. Elevii au fost asezati in banci, iar mamicile si taticii au asistat la primul dialog dintre diriginta si copii.

Pe Teo Trandafir o puteti urmari zilnic, de luni pana vineri, la Kanal D, incepand cu ora 16:45, la Teo Show.

FOTOGRAFII: MARIAN TEODORESCU

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate