Emotii uriase pentru Alex Velea! Azi e ziua cea mare! A NASCUT ANTONIA!

novalue

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

UPDATE: Antonia a nascut in urma cu putin timp un baietel care a primit nota 10. Bebelusul a venit pe lume cu o greutate de 3,100 kg.

fara descriereFrumoasa Antonia va deveni azi, din nou, mamica! Ea a plecat de dimineata de acasa, cu destinatia: maternitate! Iar WOWbiz.ro are imagini in exclusivitate!

Azi e ziua cea mare! Antonia si Alex Velea vor deveni parinti de baietel.
In cursul acestei dupa amiezi, frumoasa cantareata ca aduce pe lume primul mostenitor al cuplului de artisti, bebelus care are toate sansele sa poarte numele de Stefan, daca fiind ziua sfanta in care va vedea lumina zilei (n.r. azi este Sfantul Stefan).
fara descriere

fara descrierefara descrierefara descriereAntonia mai are o fetita, pe Maya, rezultata din casatoria cu Vincenzo Castellano, italianul cu care s-a casatorit si cu care se lupta acum, prin, tribunele, intr-un complicat proces de divort dar si de stabilire a custodiei minorei.
Relatia cantaretei cu Alex Velea a devenit oficiala odata cu anuntarea sarcinii, in ciuda zvonurilor care circulau de multa vreme pe piata.

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe Antonia, in aceasta dimineata, plecand de acasa spre maternitatea unde avea programata interventia chirurgicala. Pentru ca tanara va naste prin cezariana, ea fiind nevoita sa recurga la aceasta metoda, cata vreme si primul copil a fost adus pe lume la fel.

fara descriereInteresant este faptul ca tatal Velea nu a insotit-o pe iubita lui la spital, lasand-o in grija unui barbat care si-a indeplinit cu onoare obligatia de sofer, bodyguard si spijin pentru artista. Probabil ca Alex isi va face aparitia in momentul cheie in care cantareata va fi dusa in sala de operatie, urmandd sa stea de veghe pe coridoarele maternitatii pana cand misiunea medicilor va fi completa iar el isi va putea revendica mostenitorul mult-asteptat.

fara descriereLa scurt timp, la spital au ajuns mama Antoniei si Giulia, cea mai buna prietena a artistei. Amandoua ii vor fi alaturi in aceasta zi atat de speciala.

Ramai pe WOWbiz.ro. Vom reveni cu imagini si informatii in exclusivitate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate