Emotionant! Afla cine este copilul orb din Romania care l-a impresionat pana la lacrimi pe Toto Cutugno!

Aseara, la concertul lui Toto Cutugno, spectatorii prezenti la Sala Palatului au avut parte de o mare surpriza! Italianul a adus pe scena un copil de zece ani orb si l-a pus sa cante la pian un fragment de Beethoven!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereToto Cutugno, pe scena Salii PalatuluiCutugno a fost impresionat de pustiul Alex Parvu din Pitesti, care a avut posibilitatea sa ia legatura cu el cu o zi inainte de spectacol! “Mi-a prezentat cineva un copil si mi-a spus ca vrea sa imi interpreteze o arie de Beethoven, ca sa imi spun parerea! Dupa ce l-am ascultat, mi-au dat lacrimile si i-am zis ca vreau sa vina sa imi cante si in concert! Asa ca l-am adus in fata dumneavoastra pe acest copil care nu vede, insa simte totul cu sufletul! Sunt atat de impresionat de Alex incat am sa il iau la Milano si am sa il introduc la televiziunile de acolo! Merita, este foarte talentat!”, a spus cantaretul pe scena!

fara descriereAlexandru Parvu este copilul nevazator care l-a impresionat pe italianAlexandru Parvu este cunoscut si telespectatorilor! El a castigat a IV-a editie “Next Star” din acest sezon, impresionand, de data aceasta, cu vocea lui pe juratii concursului de copii!

Foto: Tiberiu Lupasc

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate