Emoționant! Băiețelul lui Kamara a fost internat în spital în Turcia! Micuțul a început tratamentul cu celulele stem! Avem primele imagini

Leon, băiețelul lui Kamara, a ajuns în Turcia pentru a se trata de tripareză spastică

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere
Leon, băiețelul lui Kamara, a început drumul său spre o viață normală. Micuțul,diagnosticat cu tripareză spastică, va fi supus unei serii de proceduri medicale la un spital din Turcia.


In articol:

Problemele de sănătate ale lui Leon sunt vechi și, cu trecerea timpului, s-au agravat! Drept dovadă, din cauza afecțiunii de care suferă și a faptului că mușchii săi sunt scurți și genunchii încovoiați, fiul artistului nu merge nici măcar de-a bușilea.

“Când Leon s-a născut au fost niște probleme. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. Nu știam pe cine să dau vina, nu voiam să caut o vina. E foarte greu să accepți că copilul tău are probleme sau că e mai special. Eu am observat la naștere. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauza că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauza au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluție, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent”, a povestit, anul trecut, Oana, fosta soție a lui Kamara, la WOWbiz.ro

Citeste si: Cum a reacționat o clujeancă, după ce a descoperit că soțul său a făcut accident cu amanta în mașină

Citeste si: În dublu rol și cu imagine super sexy, ANTONIA lansează single-ul și videoclipul „Touch Me”

Citeste si: În dublu rol și cu imagine super sexy, ANTONIA lansează single-ul și videoclipul „Touch Me”

fara descriere
Kamara a ajuns la spital în Turcia cu băiețelul său! Ce s-a întâmplat ieri

Cu toate acestea, în ciuda diagnosticului sever, Kamara nu s-a dat bătut nicio clipă și a căutat căi și soluții pentru ca fiul său să aibă o viață mai bună. Șansa a venit, recent, de la un spital din Instabul, specializat în tratarea unor astfel de cazuri de tripareză spastică.

Astfel, zilele trecute, Kamara a ajuns la spital în Turcia cu băiețelul său. Imediat, Leon a fost internat și monitorizat de specialiști.pentru a i se realiza primele proceduri. Marți, micuțul a efectuat o serie de analize de laborator și a fost examinat de trei specialiști, un anestezist, un medic pediatru și un fizioterapeut, iar la final, Leon a fost văzut de profesorul doctor care se va ocupa de cazul său pe termen îndelungat. Ieri, reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că a avut loc și prima serie de tratamente cu celule stem, care se speră să îl salveze pe copil! Ulterior, în baza rezultatelor obținute, specialiștii vor decide dacă băiețelul va avea nevoie și de o intervenție la nivelul nervilor coloanei vertebrale.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate