Emotionant! Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Mihai Nesu inainte de Craciun

Fotbalistul de 33 de ani care traieste o drama si-a gasit linistea dupa toate necazurile prin care a trecut. Mihai Nesu s-a afundat in munca pe care fundatia cu numele sau o desfasoara.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Dragi prieteni, impartasim cu voi momentan doar cateva poze din inima noastra. Tocmai am terminat Serbarea de Craciun si noi cei care lucram zi de zi cu copiii am fost mai coplesiti ca ei de emotii si de atata dragoste vazandu-i pe aproape toti impreuna. (Fosta sotie a lui Mihai Nesu si-a regasit zambetul! Maria si-a petrecut vacanta cu barbatul despre care amicii spun ca fac o echipa minunata!)

Urmeaza in zilele viitoare multe alte poze din lumea ingerasilor Mihai Nesu Foundation.
Momentan cateva poze de ansamblu cu copiii, cu cei mai puternici parinti, cu voluntarii, cu angajatii. Suntem bucurosi sa fim impreuna si speram ca pe viitor sa cantam tot mai tare in serbare!

Multumim din suflet celor care au gazduit serbarea si dnei Emilia care este alaturi de noi, Cristinei Paun- Craciunita tuturor copiilor din acest an- un suflet imens, Ioanei de la Strop de viu, lui Mos Craciun si voua tuturor care sunteti alaturi de noi online si ne urmariti. Slava lui Dumnezeu pentru toate!", a scris Mihai Neşu pe Facebook.fara descriere

"Mi-am dorit toată viaţa să fiu fotbalist. A fost dorinţa mea cea mai mare. Şi a doua cea mai mare, să am fooooaarte mulţi bani. Ce să fac cu ei? Nu ştiu! Nu mi-am dat seama nici acum. Nu ştiu de ce mi s-a întâmplat asta (n.r accidentarea) . Pe mine m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par.

Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să mă întorc de unde am plecat toţi. Adică la Dumnezeu. Parcă nu te mai deranjează că eşti în scaun. Toţi avem şanse egale: bolnav, sărac, bogat, sănătos. Cred că Dumnezeu mi-a dat multe daruri pe care nu le-am luat în seamă, eu m-am chitit pe fotbal. Celelalte le-am aruncat la gunoi",
marturisea Mihai Nesu pentru Trinitas, in urma cu cateva luni.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate