Emoționant, ce face nepotul Mădălinei Manole de când a murit bunicul lui!  A dezvăluit chiar tatăl său ”N-am înnebunit”

Mihai, nepotul Mădălinei Manole, suferă de când și-a pierdut bunicul, mort la începutul lunii după ce fusese infectat cu noul coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Mihai Manole si bunicul sau
Mihai Manole și bunicul său, la un meci al echipei de fotbal preferate[Sursa foto: Facebook]


In articol:

Mihai are 22 de ani și este fiul fratelui Mădălinei Manole, nepotul cu care Ion Manole și-a alinat suferința după moartea fiicei sale. Din păcate, după moartea Mădălinei Manole, scandalurile dintre Petru Mircea, văduvul acesteia, și părinții ei au dus la o ruptură definitivă în urma căruia bărbatul a decis ca bătrânii să nu-și mai vadă nepotul din partea fetei niciodată.

Fiul Mădălinei Manole avea doar 1 an când artista s-a sinucis, iar acum are 12 ani, dar nu și-a cunoscut bunicii din partea mamei, care au murit între timp de dor și supărare. Tatăl Mădălinei Manole, Ion Manole a murit la începutul acestei luni, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Bătrânul era bolnav de mult timp, abia mai ieșea din casă, iar singura sa alinare era nepotul lui cel mare, Mihai. (Vezi si secretul luat în mormânt de Mădalina Manole dezvăluit de fratele ei)

madalina manole si familia
Madalina Manole, alaturi de parinti si de nepot[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Maria Ghiorghiu spune că a prevestit moartea tatălui Mădălinei Manole. Șocant, cum a visat-o pe cântareață

Citeste si: Tatăl Madălinei Manole, momente cumplite înainte de a se stinge din viață! Nu îi ajungeau banii nici de medicamente

Citeste si: Detalii terifiante despre ultimele momente din viața tatălui Mădălinei Manole

Mihai, nepotul Mădălinei Manole, își însoțea bunicul la cimitir

Mihai a fost crescut de bunicii săi, le-a știut toate supărările și tristețile și acum, la 22 de ani, a fost sprijinul lui Ion Manole până când acesta a ajuns la spital în stare gravă. Vecinii bătrânului povestesc cum Mihai era mai tot timpul la bunicul său, petrecea ore cu acesta, iar înainte de pandemia de coronavirus, mergeau uneori amândoi, sau însoțiți de fratele Mădălinei Manole, la cimitir, acolo unde se află cripta artistei.(VEZI si gestul șocant făcut de taăl Mădălinei Manole înainte de moarte)

Acum după moartea bunicului său, Mihai suferă teribil, iar tatăl său a dezvăluit ce face tânărul. ”N-am înnebunit, n-am luat-o razna! Așa ceva asculta băiatul meu de când bunicul lui a murit! Încet, în surdină”, a spus Marian Manole postând pe pagina sa de socializare și un exemplu, este vorba, în traducere, despre ceea ce se numește muzica îngerilor. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Apar nume noi în cazul Mădălinei Manole. Fratele cântăreței face acuzații tulburătoare: „A dat în mama, în tata şi în mine cât a putut”.

Andreea Marin, moment stânjenitor la televizor! Ce s-a întâmplat cu vedeta în văzul tuturor

Nea Marin, diagnosticat cu coronavirus! Primele detalii despre infecatare

Fratele Mădălinei Manole, reacție bizară după ce tatăl artistei a luat COVID-19 și a ajuns în stare gravă! Marian Manole: ”Veștile nu sunt bune. Dacă tata nu va rezista...”

Scandal uriaș cu interlopi! Dani Mocanu și-a ieșit din minți! L-a bătut pe George, vărul lui Emi Pian

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies