Emoţionant! Ce scris o pensionară din Iaşi cu bastonul, pe zăpadă, în staţia de tramvai! Un martor a fotografiat-o

O bătrână din Iaşi a topit inimile ieşenilor.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
O bătrână din Iaşi a demonstrat lumii întregi că dragostea nu ţine cont de vârstă. Femeia aştepta tramvaiul în staţie în timp ce ninmgea şi, cu bastonul, a desenat o inimă în zăpadă. Un martor a fotografiat-o şi a publicat imaginea pe internet, iar cei ce au văzut-o au fost încântaţi. În scurt timp postarea a strâns peste 6000 de reacţii şi comentarii din partea ieşenilor. 
 
 
„Doar o bătrânică ce desenează o inimă cu bastonul aşteptând în staţie. Bună dimineaţa!”, a scris în dreptul imaginii cel care a făcut-o publică. 
 
 
„Îmbătrânim la trup, dar inima e mereu tânără”, „Oferă dragoste pe unde trece. Foarte frumos!”, „Bună dimineaţa! Asta înseamnă că inima ei este încă tânără sau a dorit să atragă în mod elegant, atenţia celor tineri că ar fi minunat să îşi arate dragostea partenerului/partenerei!”, „De multe ori aceste persoane au mai multă voinşă de a trăi decât un tânăr. Felicitări! Noi, tinerii, suntem mereu stresaţi şi uităm să trăim, sa ne bucurăm de micile lucruri ce ni le oferă viaţa”, au fost câteva dintre mesajele ieşenilor care au fost emoţionaţi de gestul bătrânei din imagine. 
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate