EMOTIONANT! Desfigurata de caini cand era mica, nepoata Mihaelei Radulescu arata astazi superb! Cum povesteste vedeta drama Ioanei!

In luna mai a acestui an, invitata la Realitatea TV, Mihaela Radulescu a sustinut necesitatea strangerii cainilor vagabonzi de pe strazi, dand exemplu o intamplare dramatica petrecuta cu nepoata ei, Ioana Andrada, cand aceasta era mica.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca, Matei Vaihan

fara descrierefara descriere"Fiica fratelui meu a fost muşcată violent de un câine pe stradă şi am avut noroc că un chirurg plastician foarte important, chiar domnul doctor Lascăr, dacă îmi amintesc bine, a ajutat-o şi i-a pus la loc bucata de nas şi cea de buză care îi lipseau", a declarat revoltata vedeta. Ioana Andrada, care in 2013 va implini 18 ani, este fata Ancai si a lui Florin Radulescu, fratele Mihaelei. Astazi, Ioana arata absolut senzational, urmele tragicei intamplari din copilarie nu se mai vad, iar mama si matusa ei sunt teribil de mandre de aplecarea spre studii, dar si de simtul artistic dezvoltat de care da dovada.fara descriereIoana, Mihaela si Anca

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate