Emoţionant! O poliţistă gravidă în 8 luni a fost diagnosticată cu cancer. Marian Godină: ”Există posibilitatea ca în câteva luni, boala să evolueze în stadiul 4”

Situaţie care te lasă cu ochii în lacrimi! O poliţistă, care este gravidă în opt luni, a fost diagnosticată cu o boală necruţătoare: cancerul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Situaţie incredibilă în preajma sărbătorilor de iarnă, care te va lăsa cu ochii în lacrimi! O poliţistă în vârstă de 30 de ani, Georgiana, a fost diagnosticată cu o boală grea, şi anume cancer. Tânăra lucrează la Serviciul de Investigaţii Criminale, iar peste o lună va naşte.

Poliţistul Marian Godină trage un semnal de alarmă în cazul fetei de 30 de ani, Georgiana Bălan.

Tânăra, care este absolventă a Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”, a fost diagnosticată în luna noiembrie a acestui an cu melanom malign în stadiul 3, adică cancer de piele.

„Până în prezent a fost operată de două ori la piciorul drept, unde a avut o aluniţă care s-a dovedit canceroasă. Tratamentul pe care trebuie să îl urmeze imediat după naştere este imunoterapia pe o perioadă de 1 an de zile, tratament care nu este decontat de stat în stadiul 3 şi costă aproximativ 75.000 GBP (lire sterile). Melanomul este cea mai agresivă formă de cancer de piele, existând posibilitatea ca în câteva luni, boala să evolueze în stadiul 4, stadiul final. Dacă nu strangem suma respectivă pentru tratament, îi este frică că nu va putea să îşi vadă băieţelul crescând, să îl strângă la piept şi să fie lângă el când va face primii paşi sau

să-l audă zicând cuvantul mama”, este mesajul postat pe Facebook de soţul Georgianei.

Marian Godină, cunoscutul poliţist, face un apel umanitar pentru tânăra poliţistă, Georgiana: ”Ce ziceţi, mai reuşim încă o dată să facem minuni împreună, mai ales acum, în ziua de Crăciun? Hai să vedem până mâine toată suma strânsă, eu zic că ne putem mobiliza. Şi un share ajută! Colega mea, Georgiana, este poliţistă la Serviciul de Investigaţii Criminale.

În vârstă de doar 30 de ani şi însărcinată în luna a opta, a fost diagnosticată cu cancer de piele în stadiul 3. Este nevoie urgentă de suma de bani necesară tratamentului”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

E grea viaţa de mămică! Adela Popescu: ”De când cu doi, mai greu cu coaforul”

Ceartă la ”Puterea Dragostei”! Bogdan a izbucnit şi a avut o ieşire violentă: ”Îl pun la punct”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Culiță Sterp a aflat sexul bebelușului

Cristi Borcea a şocat-o pe Denise Rifai! N-a avut nicio rușine. Ce i-a zis în direct? E incredibil

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Ultimul decret nuclear al lui Trump

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies