Emotionant! Tudorel Popa de la Romanii au talent n-are bani, dar face gesturi umanitare! Isi foloseste bonurile valorice pentru a cumpara alimente copiilor orfani!

Mentalistul Cristian Gog a luat parte la competitia viselor, unde a dansat pentru Tudorel Popa, fost concurent la "Romanii au Talent".

Distribuie pe:
fara descriere

In spatele mastii simpatice pe care o afiseaza Tudorel se ascunde insa o poveste trista. S-a nascut in familia saraca a unui sofer de camion cu o sotie casnica, iar dupa moartea tatalui, mama l-a trimis la casa de copii.

"Imi aduc aminte cum ma bateau cei mari. Imi amintesc toate abuzurile de la casa de copii. Asa a fost sa fie!", a povestit Popa.

In clasa 8-a a fugit de la casa de copii pentru era batut, apoi timp de opt ani a locuit intr-o statie peco, unde isi castiga banii cinstiti. Cand s-a schimbat directorul, a fost dat afara si a ramas fara adapost.

fara descriere

"In 2010 m-am angajat la salubrizare si am inceput sa plang de bucurie. Acum locuiesc intr-un camin muncitoresc, iar aici platesc chiria cu jumatate din salariul meu. Cu toate bonurile valorice pe care le primesc la salariu, cumpar alimente pentru o casa de copii. Imi place sa ii ajut pentru ca si eu am fost ca ei. Sa traiesti intr-o casa de copii nu inseamna sa ca ai o fericire", a spus Tudorel Popa.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate