Emotionant! Vezi aici mesajul  pe care Sergiu Nicolaescu i l-a transmis Magdei Catone prin intermediul WOWbiz.ro

Serban Ionescu a jucat in multe filme regizate de maestrul Sergiu Nicolaescu, printre care amintim "Capcana mercenarilor" (1980), "Mircea" (1989), "Oglinda - Începutul adevărului (1993) sau "15" (2005). Regizorul l-a considerat pe actor un om deosebit, cu un talent iesit din comun si un simt al umorului debordant.

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp

fara descriere"Am lucrat cu el de multe ori, era un om exceptional, vesel, plin de viata. E o mare pierdere si sufar, mai ales ca de curand a plecat si Iurie Darie dintre noi. El si Serban erau din generatii diferite, dar se respectau. Acum viitorul este al generatiei noi pentru care am numai respect. Deocamdata, nu s-a ridicat la nivelul celei vechi, pentru ca acesti tineri nu au avut filme pe masura talentului lor, dar am incredere in ei. In perioada noastra am avut actori geniali ca Amza Pelea sau George Constantin".

La finalul conversatiei, Nicolaescu i-a transmis, prin intermediul WOWbiz.ro, un mesaj emotionant, Magdei Catone: "Dumnezeu sa-l odihneasca pe acest mare actor, prieten si sotul ei iubit!"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate