Emy Alupei, acuzații grave la adresa lui Ghiță: „De ce nu spui că o făceai... cu Grațiela pe plajă?!”

În echipa Faimoșilor continuă să existe tot mai multe conflicte interne. De data aceasta, aproape toate tunurile s-au îndreptat către Elena Ionescu. Singura care este de partea ei este Emy Alupei.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Emy Alupei, acuzații grave la adresa lui Ghiță


In articol:

Conflictul dintre faimoșii Elena și Ghiță începe să devină din ce în ce mai acid, iar acuzații grave sunt aduse. După ce prietenia dintre Asiana și Elena a luat sfârșit, de partea ei a venit Emy Alupei.

Emy Alupei a avut o reacție nervoasă când echipa faimoșilor a pierdut încă un joc în timpul emisiunii difuzate luni seara, 6 aprilie. Certurile în echipa roșie a continuat și după ce Războinicii au câștigat jocul de imunitate.

Emy Alupei, reacție dură la adresa lui Ghiță

Furioasă că nu se mai înțeleg, noua concurentă de la Survivor România a făcut acuzații grave la adresa lui Ghiță Balmuș. Ea a susține că el este un om fals și a încercat să o atragă pe Asiana de partea lui după ce s-a certat cu Elena.

Citeste si: Elena de la Survivor România a spus totul despre relația cu Sonny Flame! ”Nu aș interveni niciodată într-o familie cu copii! Eu am fost trădată într-un asemenea mod și știu ce înseamnă”

Citeste si: Elena Ionescu si Sonny Flame, propusi spre eliminare la „Survivor Romania”. Dan Cruceru a anuntat ce se va intampla cu concurentii ambelor echipe

Citeste si: Sonny Flame a fost combinat cu Alina Pușcaș? Vezi ce a răspuns cântărețul de la Survivor după ce a fost fotografiat în compania prezentatoarei!

Emy a declarat că Ghiță o jignea pe Asiana cu Grațiela, iar acum încearcă să fie prietenul ei.

Emy Alupei, acuzații grave la adresa lui Ghiță

„Nu ți-e rușine, Ghiță? Ești o panaramă de om. Nu te uiți la tine? O făceai pe Asiana **** că se duce la toată lumea și vorbește. Nu ești în stare să-i spui în față. Spune-i în față că o făceai **** cu Grațiela pe plajă!”, a acuzat Emy Alupei.

„Nu pot să înțeleg ce se întâmplă cu Emy! Ea s-a schimbat la față după ce a vorbit cu Elena. S-a stricat starea de spirit a echipei”, s-a apărat Ghiță. (Citeste si: Dan Cruceru, surpriza uriasa pentru concurenti! Ce anunt a facut imediat dupa ce i-a pacalit)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate