Emy Alupei suferă din cauza indiferenței lui Iancu. Concurenta s-a destăinuit la Survivor România: „E nasol când sentimentul nu e reciproc”

Faimoasa Emy Alupei s-a destăinuit în ediția de luni, 11 mai, a competiției Survivor România. Aceasta suferă că Iancu nu o mai bagă în seamă.

Autor: O.N.

In articol:

Emy Alupei suferă din cauza indiferenței lui Iancu. Concurenta s-a destăinuit la Survivor România: „E nasol când sentimentul nu e reciproc”
emy

În ediția de luni seară, 11 mai, a competiției Survivor România, Emy Alupei a avut un moment de sinceritate în legătură cu Iancu. Imediat după joc, pe insulă, tânăra s-a destăinuit colegelor ei și le-a spus că este supărată că Iancu, războinicul pentru care a făcut o simpatie de când au intrat în competiție, nu o mai bagă în seamă.

Aceasta a arătat o oarecare frustrare din cauza indiferenței lui Iancu.

Emy Alupei suferă după Iancu

De când Emy și Iancu au intrat în competiție, s-a tot zvonit că aceasta l-ar simpatiza pe fostul concurent de la Puterea dragostei, cu toate că între cei doi au avut loc schimburi dure de replici de-a lungul competiției. Mai mult decât atât, Iancu a acuzat-o la un moment dat de falsitate, iar cearta lor a fost pusă imediat pe seama unor sentimente din partea cântăreței, pe care Iancu nu le împărtășește, pentru că se știe deja că are iubită acasă și este foarte îndrăgostit de aceasta. 

Citeste si: Momente delicate pentru Lola la Survivor România. Războinica s-a accidentat pe traseu: „O aud strigând. Șchiopătează”

Citeste si: Elena Ionescu, victimă de serviciu sau actriță perfectă? Foștii colegi de la Mandinga i-au făcut exact același lucru precum Faimoșii de la Survivor!

Iar dacă până acum, sentimentele lui Emy față de Iancu au fost doar niște presupuneri, prin atitudinea pe care a arătat-o în ediția de luni a competiției, aceasta nu a făcut decât să răspundă la ceea ce mulți bănuiau deja: s-a

îndrăgostit de Iancu, iar el e foarte rece cu ea.

Citeste si: Dorința din copilărie pe care Bella Santiago și-a îndeplinit-o la nunta cu Nicu: „M-am simțit foarte bine”. Artista i-a făcut o surpriză soțului, intrând cântând în biserică- kanald.ro

Citeste si: A fost prins criminalul din Berceni. Bărbatul se află în Olanda- stirileprotv.ro

Dialogul care îl vizează pe Iancu

Emy: Sunt supărată.

Lola: Ești supărată? Cine te-a supărat?

Emy: Cine crezi?

Elena: Ghici Iancu cine-i..

Emy; Se comportă așa ciudat cu mine și a venit la mine, m-a întrebat ce am și i-am zis că nimic și mi-a zis că lasă că nu e nimic.

Și am zis că nu are nicio legătură jocul. E legat de tine. Mi-a răspuns așa: „Nu mă mai interesează oricum nimic legat de tine, dacă nu are legătură cu jocul. 

Lola: Nu trebuie să te învinovățești. E normal să te atașezi de oameni

Emy: Da, dar e nasol când nu e reciproc. Te comporți frumos cu mine și după aia nu îmi mai zici nimic.

Emy Alupei suferă din cauza indiferenței lui Iancu. Concurenta s-a destăinuit la Survivor România: „E nasol când sentimentul nu e reciproc”
emy

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima reacție a Andreei Bălan despre împăcarea cu Keo. Artista i-a trimis un mesaj subtil lui Misty: „O sfătuiesc să tacă și să nu mai fie geloasă”

Încă zece români au murit din cauza coronavirusului. Bilanțul victimelor a ajuns la 982

A fost prins criminalul din Berceni. Bărbatul se află în Olanda

Cine este și câți ani are șarmantul Dogan din serialul Prețul fericirii! Iată ce familie superbă are celebrul actor Murat Aygen și cu ce se ocupă când nu se află pe platourile...

Calendar ortodox 11 iunie 2023. Ce sărbătoare este duminică?

„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe, în ultimul interviu

Au ieșit la iveală detalii cutremurătoare despre tot ce a îndurat Dana Roba. De ce a fost, de fapt, atacată de soțul ei, Daniel Balaciu: "A vrut să se răzbune pe ea"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies