Eniko Georgescu vrea sa imbrace din nou rochia de mireasa! "Il iubesc atat de mult pe Mihai, incat pot sa o iau de la capat cu el"

Eniko Georgescu, fosta sotie a lui Serban Georgescu, are o noua relatie! Iubitul ei este Mihai, un am de afaceri de 30 de ani care o iubeste foarte mult!

Distribuie pe:

fara descriereInvitata la Acasa TV, Eniko a marturisit ca nu stie daca ar mai putea sa o ia de la capat daca i s-ar mai intampla inca o data o tragedie: "Nu cred ca as mai avea forta. Se spune ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce. Tot ce ni se intampla este un dar si trebuie sa invatam sa ne purificam si sa stim sa facem fata mai departe tuturor circumstantelor zi de zi kalooga_36441" .

In ceea ce priveste relatia cu Mihai, fosta doamna Georgescu spune ca "Nu mi-a fost teama ca lumea ma va judeca. Nu cu lumea traim. Niciodata nu vom putea sa multumim pe nimeni. Atat timp cat sufletul tau se simte impacat, e bine. Nimeni nu imi duce durerea, nimeni n-a stiut daca am plans si daca am ras."

Eniko spune ca a trecut peste moartea lui Serban impreuna cu fetita lor, care s-a apropiat foarte repede de Mihai.

"Pe Mihai il iubesc atat de mult, incat pot sa o iau de la capat cu el. Am stiut amandoi la ce ne inhamam. As imbraca rochia de mireasa cu mare drag inca o data. M-a cerut deja de doua ori, am acceptat, dar trebuie sa mai treaca timp pentru ca asa este firesc."

Fosta sotie a lui Serban Georgescu l-a dus pe Mihai si la mormantul acestuia: "Imi stie trecutul si m-a luat cu bune si cu rele. Ma sustine. Amandoi ducem mai departe memoria lui Serban".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate