Enrique Iglesias recidivează! Sărut pasional cu o admiratoare, pe scena concertului de la Kiev!

La mijlocul concertului său desfăşurat recent la Kiev, cântăreţul Enrique Iglesias a invitat pe scenă o admiratoare şi a sărutat-o de au ieşit scântei, încât momentul a devenit viral pe reţelele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Mai precis, după ce a făcut un selfie şi a obţinut un autograf de la idolul său, tânăra ucraineancă i s-a aruncat în braţe şi nu-i mai venea să coboare nici dacă aruncai pe ea cu apă fierbinte. Enrique a sărutat-o pasional pe gură şi chiar a atins-o cu mâna  pe fund, spre deliciul şi uimirea spectatorilor.
Starul latino (43 de ani) a mai comis-o şi în luna august, la un concert susţinut la Durango (Mexic), când a stârnit multe comentarii nefavorabile, după ce a sărutat-o cu patimă  pe Celia Chavez şi a pipăit-o senzual pe corp, spre stupoarea publicului.
 
„Mă entuziasmez când sunt pe scenă. Nu fac acest lucru chiar tot timpul. Trebuie să fiu într-o dispoziţie bună şi atunci aşa eram. Nu le sărut niciodată cu limba”, avea să explice  fiul lui Julio Iglesias.
 
Dacă Enrique îşi sărută franţuzeşte sau le da alt ´´hot kiss´´ admiratoarelor sale, se pare că soţia să, tenismena  Anna Kournikova, nu este deloc geloasă, îi iartă capriciile de pe scenă.
 
Cele două vedete s-au cunoscut la Miami  în  anul 2001  şi sunt o familie fericită. Au împreună  doi gemeni de 10 luni, pe Nicholas şi Lucy.
 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate