Vedete

Enrique Iglesias recidivează! Sărut pasional cu o admiratoare, pe scena concertului de la Kiev!

La mijlocul concertului său desfăşurat recent la Kiev, cântăreţul Enrique Iglesias a invitat pe scenă o admiratoare şi a sărutat-o de au ieşit scântei, încât momentul a devenit viral pe reţelele de socializare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Enrique Iglesias recidivează! Sărut pasional cu o admiratoare, pe scena concertului de la Kiev!icon photo
 
Mai precis, după ce a făcut un selfie şi a obţinut un autograf de la idolul său, tânăra ucraineancă i s-a aruncat în braţe şi nu-i mai venea să coboare nici dacă aruncai pe ea cu apă fierbinte. Enrique a sărutat-o pasional pe gură şi chiar a atins-o cu mâna  pe fund, spre deliciul şi uimirea spectatorilor.
Starul latino (43 de ani) a mai comis-o şi în luna august, la un concert susţinut la Durango (Mexic), când a stârnit multe comentarii nefavorabile, după ce a sărutat-o cu patimă  pe Celia Chavez şi a pipăit-o senzual pe corp, spre stupoarea publicului.
 
„Mă entuziasmez când sunt pe scenă. Nu fac acest lucru chiar tot timpul. Trebuie să fiu într-o dispoziţie bună şi atunci aşa eram. Nu le sărut niciodată cu limba”, avea să explice  fiul lui Julio Iglesias.
 
Dacă Enrique îşi sărută franţuzeşte sau le da alt ´´hot kiss´´ admiratoarelor sale, se pare că soţia să, tenismena  Anna Kournikova, nu este deloc geloasă, îi iartă capriciile de pe scenă.
 
Cele două vedete s-au cunoscut la Miami  în  anul 2001  şi sunt o familie fericită. Au împreună  doi gemeni de 10 luni, pe Nicholas şi Lucy.
 
 

Adevărul despre câştigurile enorme ale lui Constantin Enceanu! Afacerile celebrului cântăreţ de muzică populară sunt mai prospere ca niciodată!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Anca Surdu şi  Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlonicon photo

Vedete

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlon

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia au făcut echipă la Exatlon în primul sezon. Acum, sunt amândoi implicaţi în acelaşi proiect.

Titlu secțiune