Epilatul inghinal este istorie! Uite cum sa iti infrumusetezi zona intima pentru iubitul tau de Craciun

Totul a inceput simplu, in 2010, cu o masca cu papaya si enzime pentru regiunea pubiana, care, au spus cosmeticienele, vor face zona respectiva mult mai atractiva din punct de vedere al mirosului.

novalue

Apoi a aparut tratamentul vaginal cu aburi- adica, ne inchipuim noi, o varianta a tratamentului cu aburi pentru fata, in care femeia isi desparte picioarele si asteapta ca aburul sa-i "curete" cu grija vaginul. Acest tratament repara orice dezechilibru din timpul menstruatiei.

Si, de parca masca cu papaya si tratamentul cu aburi vaginal n-ar fi fost de ajuns, au aparut si vaginoplastia si "vajuvenarea".

Primul termen se refera, bineinteles, la operatiile estetice care pot da vaginului forma "dorita" de posesoare. Cum ar trebui sa arate un vagin si care e aceasta forma dorita, ne depaseste insa complet.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Cat despre "vajuvenare", aceasta este o rejuvenare, adica o reintinerire a vaginului, si consta in aplicarea unui ser in vagin. Acesta imbunatateste "functionarea vaginului", dar si "strange si intareste peretii vaginului", informeaza perfecte.ro.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies