Episod NOU "Fiica Ambasadorului", marți, 11 ianuarie 2022

Episod NOU "Fiica Ambasadorului", marți, 11 ianuarie 2022

Vedete

Episod NOU "Fiica Ambasadorului", marți, 11 ianuarie 2022. Detalii în avans: Nare, atac direct împotriva lui Akin

Ce se întamplă astăzi în serialul Fiica ambasadorului: Nare află despre jocurile pe care le face Akin, din dorința de a ruina familia Efeoglu.

Noi evenimente menite să ne țină în suspans se petrec în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, într-un nou episod din serialul turcesc ”Fiica ambasadorului”.

Episod NOU "Fiica Ambasadorului", marți, 11 ianuarie 2022

În această seară, de la ora 20:00, veți putea urmări continuarea poveștii incredibile de viață prin care trec protagoniștii producției fenomen Fiica ambasadorului.

Citeste si: Kanal D, lider de piață vineri, cu serialul “Fiica Ambasadorului” Stația s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor, pe două categorii de public, înregistrând la nivelul întregii țări o cotă de piață de peste 20%

“Pârlitul” nu o scapă din ochi pe așa cum a poreclit-o pe Nare, și o încurajează să fie puternică, până când problemele lui Sancar se vor rezolva. Deși sunt încarcerați, Gediz și Sancar au o dură confruntare, în legătură cu faptele familiilor lor, din trecut.

Halise, în schimb, nu ratează nicio ocazie de a-i face viață un calvar frumoasei Nare dar, din fericire, tânără reușește să-și vadă de propria-i viață, fară a fi afectată de răutatea femeii.

În plus, Nare găsește o modalitate de a o pune la punct și pe Menekse, care este geloasă pe Nare și Melek.

În urma unui scandal iscat între Halise și Refika, “Pârlitul” șochează atunci când, în fața mamelor lui Sancar și Gediz, spune întreg adevărul despre petrecute în trecut. În urma adevărului aflat, dar ascuns până acum de Refika Isikli, mama lui Gediz, cele două familii ale tinerilor devin rivale.

Nare află de pe care le face Akin, din dorință de a ruina familia Efeoglu și îl demască în fața tatălui, Guven Celebi. Nare îl amenință pe Akin că-l va distruge.

Când nimeni nu se așteptă, un eveniment notabil îi va însenina viață frumoasei Nare, în schimb, tatăl fetei, Guven Celebi este la pământ.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din ”Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Citeste si: Engin Akyürek a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”

Episod NOU "Fiica Ambasadorului", marți, 11 ianuarie 2022

Episod NOU "Fiica Ambasadorului", marți, 11 ianuarie 2022

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cum se înțelege, de fapt, fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc: „Am fost supărată”- radioimpuls.ro

Kanal D, lider de piață, cu serialul “Fiica Ambasadorului”

Vineri, 7 ianuarie, Kanal D a fost lider de piață, în Prime Time, cu serialul fenomen “Fiica Ambasadorului”, atât în rândul publicului din întreaga țară, cât și în ceea ce privește populația de la orașe. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a înregistrat o cotă de piață de peste 20% pe targetul Național, și peste 16% cota de piață, pe targetul All Urban, surclasând astfel celelalte stații concurente, în intervalul de difuzare a serialului “Fiica

Ambasadorului”.

Citeste si: Ce spune Gonca Cilasun, actrița care o interpretează pe Halise, mama lui Sancar, în “Fiica ambasadorului”:

Vineri, în intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, cu 9 puncte de rating și 20,6% cotă de piață, pe targetul Național, și 6,8 puncte de rating și 16,6% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Episodul serialului care cucerește inimile românilor din “Fiica Ambasadorului”, difuzat vineri, a fost urmărit de o medie de peste un milion și jumătate (1.583.000)

de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării.

Minutul de maximă audiență, atins la 21:44, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 1.800.000 de fani ai serialului.